Hart van Frankrijk
Image default
Beauty en verzorging

EENVOUDIGE HUIDTIPS VOOR REIZEN

De juiste manieren om te reizen hebben niet alleen te maken met wat je draagt. Het gaat ook om de dingen die je gebruikt. De juiste huidverzorgingsproducten helpen je schoon en veilig te blijven terwijl je op reis bent. Ze kunnen uw manier om de wereld te zien verbeteren zonder er ruw of slonzig uit te zien. Reizen kan een tol eisen van onze huid, maar dit zijn de producten die je kunnen helpen om het allemaal te overwinnen.

Reizen kan een van de meest opwindende tijden van je leven zijn, maar het kan een zware belasting zijn voor je huid. Zodra je al je must-have korean skincare reisbenodigdheden hebt ingepakt, moet je je huid beschermen tijdens het reizen. Reizen is stressvol, samen met het inpakken en last minute details kan het ook uitdrogend en ongelooflijk droog zijn voor de huid. De kwaliteit van je schoonheidsslaapje neemt ook af wanneer je reist, wat kan leiden tot dofheid, een ongelijkmatige teint, uitdroging onder de ogen en puistjes. Als je je huid goed verzorgt terwijl je op reis bent, zie je er uitgerust en fris uit in plaats van moe en versleten.

Kies een moisturizer op oliebasis, niet op waterbasis. Veel mensen houden van koreaanse skincare vochtinbrengende crèmes op waterbasis omdat ze licht en niet vet zijn, maar als je een droge, gevoelige huid hebt, zijn formules op waterbasis precies wat je niet wilt, omdat ze niet zo effectief zijn in het vasthouden van vocht. Hydraterende crèmes op basis van olie kunnen helpen een echte barrière te vormen tegen het verlies van vocht uit je huid, waardoor je huid langer gehydrateerd en soepel blijft.

“Hydratatie is de sleutel! Voldoende water drinken en de huid hydrateren met een luchtbevochtiger zijn de beste tips voor een gezonde, geweldige huid op vakantie. Of je nu naar Cabo of Canada gaat, we raden je aan een intensief hydraterend product als masker te gebruiken in het vliegtuig. Het sluit vocht in en houdt je huid gehydrateerd tijdens het vliegen.

Hoe mooi reizen ook kan zijn, reizen kan een puinhoop van je huid maken. Het laatste wat je wilt is aankomen op een vergadering op zoek extra moe van vliegtuig vermoeidheid of nog erger-ziek van het vangen van iets slecht in het vliegtuig. Het is niet leuk, maar het overkomt de beste onder ons en daarom zijn we voorbereid met huidverzorgingsproducten in reisformaat, waaronder gezichtsreinigers en toners voor een stralende, frisse huid. En dan zijn er nog make-up remover doekjes en oogcrème om verstopte poriën en vermoeide ogen tegen te gaan. Geef je huid wat extra liefde tijdens het reizen met vochtinbrengende crèmes in reisformaat die handig zijn en altijd bij de hand zijn wanneer je ze nodig hebt. Je kunt vertrouwen op onze huidverzorgingsproducten in reisformaat om je huid er geweldig uit te laten zien, waar ter wereld je je ook bevindt.

https://kocosmo.nl/