Hart van Frankrijk
Image default
Beauty en verzorging

Permanent krullen laten maken in Arnhem

Een ieder heeft een eigen smaak. De ene wil krullen en de andere kiest voor stijl haar. Soms gaat het ook om een hele andere look die je graag zou willen hebben. Indien je graag krullend haar zou willen hebben, zou je ervoor kunnen kiezen permanente krullen te laten maken in Arnhem. Jouw stijl haar kan door ons omgetoverd worden in krullend haar. Laat het geheel aan ons over!

Mogelijkheden voor permanente krullen in Arnhem

Wanneer je er voor kiest om permanente krullen te laten maken in Arnhem, kun en een keuze maken uit de vele mogelijkheden. Tijdens het proces wordt je haar om rollers heen gedraaid en bepalen de grootte van de rollers de sterkte van de krullen. Grote rollers voor zachte krullen en kleine rollers voor kleine en strakke krullen.Bij de behandeling voor de permanente krullen in Arnhem wordt gebruik gemaakt van een permanente vloeistof en fixatie vloeistof, welke goed in getrokken moet worden in het haar.

Afspraak en contact voor de permanente krullen in Arnhem

Bij ons in de salon in Arnhem bent u van harte welkom voor de transformatie van stijl naar krullend haar. We helpen je graag met deze transformatie, zodat jij de look hebt die altijd al zou willen hebben.

Maak gauw een afspraak met ons voor de permanente krullen in Arnhem ! Je kunt ons telefonisch bereiken voor het maken van een afspraak, maar je kunt ook via de website een afspraak maken. Geef altijd aan welke behandeling je wilt ondergaan. Als je vragen hebt, mag je ons ook altijd contacten. Onze medewerkers helpen je graag en zullen naar beste vermogen al jouw vragen beantwoorden. Ook krijg je adviezen en tips van onze medewerkers, waardoor je zelf ook een keuze kunt maken voor de gewenste behandeling. Een ander mooi maken en tevreden stellen is wat we willen !