Hart van Frankrijk
Image default
Beauty en verzorging

Behandeling met fillers: Een pijnloze ervaring bij Van Lennep Kliniek in Den Haag

Een behandeling met fillers in Den Haag wordt over het algemeen niet als pijnlijk ervaren. Bij Van Lennep Kliniek in Den Haag zit er standaard verdoving in de fillers, waardoor de behandeling nagenoeg pijnloos is. In sommige gevallen kan er verdovende crème worden aangebracht, maar dit is vaak niet nodig. De behandeling zelf duurt ongeveer 15-30 minuten, afhankelijk van het aantal te behandelen gebieden. De arts gebruikt meestal een naald en een canule (stompe naald) om de fillers in te brengen, wat de kans op blauwe plekken verkleint. Het effect van de fillers is direct zichtbaar en binnen vier tot zes weken is het optimale resultaat bereikt. Het effect van de fillers is tijdelijk en blijft gemiddeld 12-24 maanden zichtbaar. De fillers worden langzaam door het lichaam afgebroken en de behandeling kan indien gewenst herhaald worden. Hyaluronzuur fillers zijn veilig, omdat hyaluronzuur een lichaamseigen stof is die niet schadelijk is voor de huid of het lichaam.

Ontdek de voordelen van fillers in Den Haag

In de bruisende stad Den Haag, waar elegantie en stijl samenkomen, bloeit een toonaangevend adres op voor huidverjonging en schoonheid: Van Lennep Kliniek. Voor wie streeft naar een jeugdige uitstraling en subtiele verbeteringen, bieden fillers een effectieve oplossing.

Met een scala aan behandelingen op maat, biedt Van Lennep Kliniek een geruststellende omgeving waar cliënten vertrouwen kunnen hebben in de deskundigheid van ervaren professionals. Fillers, gemaakt van veilige, biologisch afbreekbare materialen, worden gebruikt om volume te herstellen, rimpels te verzachten en contouren te verbeteren.

Dankzij de geavanceerde technieken en gepersonaliseerde benadering van Van Lennep Kliniek, kunnen cliënten genieten van natuurlijke resultaten die harmoniëren met hun individuele kenmerken. Of het nu gaat om het verjongen van lippen, het verminderen van lijnen en rimpels of het accentueren van jukbeenderen, de ervaren artsen van Van Lennep Kliniek staan klaar om schoonheid te onthullen.

Voor wie streven naar tijdloze schoonheid en verfijning, zijn fillers in Den Haag bij Van Lennep Kliniek de sleutel tot een stralende huid die zelfvertrouwen inspireert en bewondering oogst.

Hoe verloopt de traangoot filler behandeling?

De traangoot filler behandeling is bedoeld om wallen onder de ogen te verminderen of zelfs te verwijderen. Wallen, donkere kringen en een vermoeide blik kunnen worden veroorzaakt door volumeverlies in de traangoot, het geultje dat loopt van de binnenste ooghoek richting de wang. Tijdens de traangoot filler behandeling wordt er gebruik gemaakt van een hyaluronzuur filler, een zachte gel van lichaamseigen materiaal, die zorgt voor minder diepte en een zachtere overgang van het onderooglid naar de wang en het jukbeen. Het volume in de huid wordt op een natuurlijke manier hersteld, waardoor de vermoeide blik verdwijnt en er een frisse uitstraling ontstaat. De traangoot filler behandeling duurt ongeveer 15 tot 20 minuten en er is geen downtime. Indien gewenst kan de traangoot filler behandeling gecombineerd worden met een behandeling van de wangen en het jukbeen. De resultaten van de traangoot filler zijn direct zichtbaar en het effect blijft gemiddeld 12 tot 14 maanden zichtbaar.

https://www.vanlennepkliniek.nl/