Hart van Frankrijk
Image default
Beauty en verzorging

Ga langs bij de beautysalon in Nijmegen!

Bent u op zoek naar een nieuwe Beautysalon in Nijmegen? Bent u bijvoorbeeld na een lange week toe aan een beautybehandeling? Of heeft u zin om u te laten verwennen door één van onze specialisten door een massage? Wacht dan niet langer en maak een afspraak!

Behandelingen

Bij de beautysalon in Nijmegen wordt u op uw wenken bediend! Er zijn verschillende soorten behandelingen waar u uit kunt kiezen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor behandelingen ten behoeve van huidverbetering, door bijvoorbeeld voor fusion needling te kiezen. Bij de beautysalon in nijmegen worden er ook PCA skin behandelingen aangeboden. Ook worden gezichtsbehandelingen en lichaamsbehandelingen aangeboden om de huid te verbeteren. Onze professionals kunnen u adviseren wanneer u vragen heeft rondom huidverbetering. Tevens kunt u kiezen uit behandelingen die beharing tegengaan. Zo kunt u kiezen voor een ontharingsbehandeling door middel van harsen of waxen. Ook kunt u kiezen voor IPL ontharing. Dit is ontharing door middel van een laser. De laser zorgt er dan voor dat de haarzakjes onder uw huid verbrand worden door de laser. Dit dient meerdere malen te worden gedaan voor een optimaal effect. De haartjes kunnen dan jarenlang wegblijven of zelfs voorgoed verdwijnen.

Cosmetische specialisten aanwezig

Naast deze behandelingen hebben wij ook cosmetische artsen in dienst die u kunnen helpen wanneer u niet tevreden bent over bijvoorbeeld rimpels in het gezicht. De beautysalon in Nijmegen biedt daarom ook botox behandelingen of fillers aan. Deze behandelingen kunt u gebruiken voor bijvoorbeeld rimpels in het gezicht, voor bij uw frons, voorhoofd, bij uw wenkbrauwen. Wat veel mensen niet weten is dat botox ook gebruikt kan worden voor hevige transparantie, migraine of tandenknarsen. Door botox wordt namelijk de overactiviteit van spieren verminderd waardoor deze kwalen gemakkelijk verholpen kunnen worden. Dit komt door dat er een soort eiwit in de botox zit dat geproduceerd wordt door een bacterie. Die bacterie heeft invloed op de spieren. Bent u enthousiast geworden van deze mogelijkheden? Plan dan snel een afspraak bij de beautysalon in Nijmegen!