Hart van Frankrijk
Image default
Business / Marketing and Advertising

Fouten tijdens de voorjaarsschoonmaak

De lente is in aantocht, de zon begint weer volop te schijnen, de vogeltjes zijn bezig met hun nestjes te bouwen en dat betekent maar 1 ding. De grote voorjaarsschoonmaak staat weer voor de deur. Het is een grote klus om te doen, maar heerlijk als die erop zit. Je kan de deuren weer wagenwijd open zetten om de frisse lucht door je huis te laten blazen. Veel vrouwen doen de grote schoonmaak in delen en het is slim om zo’n grote klus ook in meerdere etappes te verdelen. Een grote klus in een keer doen is een fout die heel vaak gemaakt wordt. En zo zijn er nog veel meer fouten die vaker gemaakt worden waar iedereen intrapt. In dit artikel vindt je een aantal fouten die veel vaker gemaakt worden.

Gebruik niet te veel sop Veel mensen denken dat sop schoon is, en hoe meer sop hoe beter dit is. Dat is echter niet waar. Natuurlijk moet sop lekker soppen, maar te veel sop zorgt er juist voor dat stof zich niet wil binden aan het doekje en zal dus op de muur of op een tafel blijven zitten. Het vuil wordt dus minder goed verwijderd. Hierdoor zal je dus minder goed voegen schoonmaken en badkamertegels schoonmaken. Houdt de hoeveelheid aan die aangegeven staat op de verpakkingen, en doe hier dus geen extra scheutje bij.

Een vieze dweil Veel mensen maken hun vloer schoon met een dweil, maar nu moet je je afvragen is die dweil wel schoon? Je gaat je aanrecht toch ook niet schoonmaken met een doekje dat je al meer dan een week gebruikt. Het wordt zelfs aangeraden om iedere dag een schoon vaatdoekje te gebruiken. Waarom zou je dit dan niet doen met de dweil. Je loop vaak genoeg met je blote voeten over de vloer, dus was ook iedere keer na gebruik je dweil of vervang hem om de 2 maanden.

https://www.voegxpert.nl/

Gerelateerde artikelen

Het onderhouden van een zwembad

SEO teksten: online marketing

De kantonrechtspraak