Hart van Frankrijk
Image default
Business / Marketing and Advertising

Geld verdienen met ICO

De snelle opkomst van bitcoin heeft veel beleggers enthousiast gemaakt voor cryptocurrencies en hoopte dat ze winsten zouden kunnen realiseren door veel te investeren in veelbelovende Initial Coin Offerings (ICO’s). ICO-beleggers zouden hoopvol zijn dat ze kunnen kapitaliseren door veelbelovende tokens zoals EDU en anderen te kopen.

De meeste ICO’s hebben de neiging om een ​​soort van bonus aan te bieden om investeerders te stimuleren om vroeg bij te dragen. Voor sommige is er een minimaal vereiste investering van $ 3. Als je echter $ 50 of meer investeert, kwalificeer je je voor een bonus van minstens 25%. Als je een bonus kunt krijgen, ontvang je extra tokens voor je initiële investering.

Houd vast, verkoop, houd wat meer vast

Zodra je je tokens hebt ontvangen, kun je ze gaan ruilen op beurzen voor andere cryptocurrencies zoals BTC of ETH of contant. Daarvoor kun je een makkelijke app, RevenYou voor gebruiken. Een goed idee zou zijn om onmiddellijk 30% van je tokens te verkopen en een gedeelte van die investering terug te verdienen. Daarna moet je de resterende 70% een paar maanden vasthouden en weer verkopen.

Investeren in ICO’s komt niet zonder risico’s, maar het is belangrijk om deze risico’s te begrijpen en hen niet te laten dwingen tot overdenking.

Doe vooronderzoek bij het kiezen van een ICO’s om in te investeren. Het begrijpen van het productaanbod, het team, de whitepaper en alles wat je kunt over de ICO zou voldoende moeten zijn om te beslissen in welke ICO’s je wilt investeren.

Enkele voorbeelden van Nederlandse Cryptos zijn Gulden en Revenyou.