Hart van Frankrijk
Image default
Aanbiedingen

Groepsaccommodatie in Didam in de stijl van het Wilde Westen

Even weg uit die dagelijkse sleur van het werkleven, of gewoon met de familie een leuke tijd beleven in een andere omgeving. Kies dan voor een zondagmiddag uitje helemaal in de stijl van het Wilde Westen bij De Westernboerderij. U kunt er een leuk uitje van maken, maar er ook de mogelijkheid om te gaan overnachten in de groepsaccommodatie in het stadje Didam, nabij Arnhem. Zo kunt u niet één mooie dag beleven met elkaar, maar meerdere. U kunt genieten van de vele in- en outdoor activiteiten die de boerderij te bieden heeft in het thema van het Wilde Westen en overnachten in tipi’s in de groepsaccommodatie in Didam.

Na een lange dag aan groepsactiviteiten in stijl overnachten

Er valt tijdens zo’n zondagmiddag uitje genoeg te beleven en het is begrijpelijk dat als u van ver komt, u geen zin heeft om helemaal terug naar huis te reizen. Daarom staan er dus tipi’s klaar waarin u kunt overnachten en dat maakt de groepsaccommodatie in Didam nog specialer. Het is een zeer speciale ervaring die veel mensen nog niet eerder hebben meegemaakt. Het leuke van dat alles is dat u en uw groep dichter tot elkaar komen. Met genoeg activiteiten die voor handen liggen en als groep overnachten in tipi’s, maakt het uw team een stuk hechter. Voor bedrijven is dat belangrijk, maar ook voor families kan dat heel goed uitpakken. En dat helemaal in de stijl van het Wilde Westen waarbij iedereen voor even weer kind is.

Heeft u interesse?

Bent u van plan om zo’n zondagmiddag uitje te boeken en te overnachten in een speciale tipi? Dat is een uitstekende keuze. Het enige wat u nu moet doen is reserveren op een moment wanneer iedereen van uw groep kan. Activiteiten en een verblijf boeken kan door te bellen of een mailtje sturen via de website. Wacht dus niet te lang en overtuig uw medewerkers, familie of vrienden om mee te gaan op dit avontuur.