Hart van Frankrijk
Image default
Auto's en Motoren

Haal vanaf 15,5 jaar jouw scootertheorie met Gelijk Geslaagd

Wie wil er nu niet op zijn 16e lekker op een scooter of brommer de stad door kunnen toeren? Ben jij net 16 geworden of ben je bijna jarig en wil je graag het benodigde certificaat halen om een scooter of brommer te mogen rijden? Bij het CBR kan je vanaf een leeftijd van 15,5 het scooter theorie certificaat halen. Dit theoriecertificaat is een onderdeel van het bromfietsrijbewijs dat je moet halen voordat jij met je scooter of brommer de straat op mag.

Voor het behalen van de scootertheorie kan je rekenen op de hulp van Gelijk Geslaagd. Wij helpen jou door je op een unieke manier alle theorie binnen twee dagen aan te leren. Op de tweede dag van de theoriecursus ga je samen met het groepje cursisten jouw examen bij het CBR maken. Het theorie examen met daarvoor een korte klassikale herhaling van de lesstof staat ingepland op maandag. Op de zondag daarvoor krijg je een groot deel van de dag theorieles van ons.

Binnen 2 dagen ken jij alle theorie

Je wordt op zondag door ons om 12.00 verwacht. Je kan dus eerst nog even lekker uitslapen. Na een korte kennismaking met de leraar en de andere cursisten gaan we aan de slag. De leraar begint met het bespreken en uitleggen van alle theorie. Tussendoor leert hij je handige ezelsbruggetjes aan, hierdoor zal je de theorie veel beter weten te onthouden. Ook aan tips en trucjes voor het beter onthouden van de lesstof is geen gebrek. De leraar weet heel goed welke vragen er op het examen gesteld gaan worden. Hier wordt dan ook extra op geoefend. Ook de instink vragen worden extra goed behandeld, zodat jij hier tijdens het CBR examen niet in zal trappen. Om 18.00 is de les afgelopen en kan je lekker naar huis en uitrusten. Ga op tijd naar bed want de volgende ochtend, op maandag, wordt je al om 07.00 door ons verwacht. We hebben twee uurtjes de tijd om de aangeleerde theorie van de vorige dag te herhalen, zodat alles weer lekker vers in je hoofd zit. Vervolgens gaan we om 09.00 naar het CBR om het examen te maken. Doe je best, gebruik al onze tips, trucjes en ezelsbruggetje, concentreer je en slaag voor je examen! 

Auto- en motortheorie in 1 dag aanleren

Naast de scooter theoriecursus kunnen wij jou ook helpen met het aanleren van de auto- of motortheorie. Bij deze twee cursussen krijg je van ons de theorie in 1 dag aangeleerd.

Inschrijven voor een van onze cursussen kan je via onze site doen. Wij hebben er zin in om jou de theorie aan te leren!

https://www.gelijkgeslaagd.com/