Hart van Frankrijk
Image default
Horeca

Maak kennis met catering Assendelft

Catering Assendelft ze ook wat lekker eten is. Dat bewijst catering Assendelft wel. Catering Assendelft is een nieuwe start-up op het gebied van hapjes. Ze maken hapjes van moleculair voedsel. Nu zul je denken, hoe kan dat lekker zijn? Maar dat is zeker heel lekker. Want de hapjes zijn niet alleen een feest om te zien, maar ook een genot in de mond. Catering Assendelft heeft een divers assortiment aan moculaire hapjes. En ook de verschillende keukens zijn goed vertegenwoordigd. Van Italiaans, Grieks tot oer-Hollands.

Moleculair koken

Wat de hapjes gemeen hebben, dat is dat ze gemaakt zijn volgens de moleculaire manier. Moleculair koken, of eigenlijk met een duur woord moleculaire gastronomie komt eigenlijk neer op het toepassen van wetenschap in de keuken. Klinkt heel ingewikkeld en eigenlijk is dat het. Bij deze manier van bereiden wordt er per product gezocht naar de best mogelijke bereidingswijze, allemaal gebaseerd op de wetenschap. Catering Assendelft combineert dus scheikunde en natuurkunde met de kookkunsten. Het is een interessante manier van hapjes bereiden. Maar de jongens van catering Assendelft kunnen dit goed. Want de hapjes zijn goddelijk.

Waarom catering?

Gebruik maken van catering biedt veel voordelen. Als je een feestje geeft of een speciale gelegenheid is, heb je niet altijd zin om zelf te zorgen voor hapjes. Met catering Assendelft maak je jezelf het heel gemakkelijk. Door het bestellen van hapjes van catering Assendelft hoef je niet meer om boodschappen, een dag in de keuken te staan om hapjes voor te bereiden. Daarnaast heb je iets nieuws zonder veel gedoe, heerlijke moleculaire hapjes van catering Assendelft. Dat is twee vliegen in 1 klap.