Hart van Frankrijk
Image default
Management

MBA in consultancy management

 

MBA in consultancy

MBA in Consultancy Management is een Work Integrated Learning Programme van vier semesters dat is ontworpen voor werkende professionals die een snelle carrièreontwikkeling in de adviespraktijk ambiëren en zich willen onderscheiden op een zeer concurrerende werkplek door een prestigieuze kwalificatie op masterniveau te verwerven van een vooraanstaande instelling.

 

MBA in Consultancy Management is een BITS Pilani Work Integrated Learning Programme (WILP). BITS Pilani Work Integrated Learning Programmes zijn goedgekeurd door de UGC.

 

Toelatingen beginnen in november 2022.  Download de brochure hieronder voor gedetailleerde informatie over het programma.

 

Mogelijkheid om het collegegeld te betalen met eenvoudige EMI-optie met 0% rente

 

Hoogtepunten van het programma

MBA in Consultancy Management is een BITS Pilani Work Integrated Learning Programme (WILP). BITS Pilani Work Integrated Learning Programmes zijn UGC goedgekeurd.

Het programma bestaat uit vier semesters, met online lessen die meestal in het weekend of na kantooruren worden gegeven. Je kunt het programma volgen zonder loopbaanonderbreking.

Semesters 1e, 2e en 3e hebben betrekking op vier cursussen elk. Het 4e semester omvat 2 keuzevakken en Project.

Het project in het laatste semester stelt studenten in staat om concepten en technieken toe te passen die tijdens het programma zijn geleerd.

Het programma maakt gebruik van een Continuous Evaluation System dat de leerlingen beoordeelt over handige en regelmatige intervallen. Een dergelijk systeem biedt tijdige en frequente feedback en helpt drukke werkende professionals op koers te blijven met het programma.

De onderwijsmethode is een mix van klassikaal onderwijs en ervaringsleren. Het ervaringsleren bestaat uit laboefeningen, opdrachten, case studies, simulaties en werkgeïntegreerde leeractiviteiten.

Deelnemers die het programma met succes afronden, worden lid van een elite- en wereldwijde gemeenschap van BITS Pilani Alumni.

Mogelijkheid om inschrijfgeld in te dienen via easy-EMI met 0% rente. 

 

UGC-erkenning

BITS Pilani is een Instelling van Eminentie onder UGC (Institution of Eminence Deemed to be Universities) Regulations, 2017. De Work Integrated Learning Programmes (WILP) van BITS Pilani vormen een unieke reeks onderwijsaanbiedingen voor werkende professionals. WILP zijn een uitbreiding van programma’s die op de BITS Pilani-campussen worden aangeboden en zijn vergelijkbaar met onze reguliere programma’s, zowel wat betreft de vereiste eenheden/credits als de academische strengheid. Bovendien wordt voortgebouwd op de praktische ervaring van studenten door middel van een hoge mate van integratie, wat niet alleen resulteert in een upgrade van kennis, maar ook in bijscholing, en de productiviteit te verhogen. Het programma kan leiden tot de toekenning van graden, diploma’s en certificaten op het gebied van wetenschappen, technologie/techniek, management, menswetenschappen en sociale wetenschappen. Op aanbeveling van het comité van deskundigen heeft de UGC tijdens haar 548e vergadering op 09.09.20 haar goedkeuring gehecht aan de voortzetting van het aanbod van BITS Pilani’s Work Integrated Learning-programma’s.

 

Leermethodologie

 

ONLINE COLLEGES BIJWONEN IN HET WEEKEND

De colleges worden live gegeven via online lessen. Deze colleges kunnen via het internet worden bijgewoond met een computer vanaf elke locatie. Deze online colleges bieden een vergelijkbaar niveau van interactiviteit als de reguliere colleges op de campus van BITS Pilani.

 

De lessen voor studenten die in de periode apr-juli 2022 zijn toegelaten, beginnen in juli/aug 2022. Het lesrooster wordt binnen 1 week na afronding van het toelatingsproces bekendgemaakt.

 

De online colleges worden meestal in het weekend gegeven voor een totaal van 7-8 uur per week. Als u een college mist, kunt u het opgenomen college ook op internet bekijken.

DIGITAAL LEREN

Leerlingen hebben toegang tot boeiend lesmateriaal, waaronder opgenomen lezingen van docenten van BITS Pilani, cursushand-outs en, indien van toepassing, opgenomen labinhoud.

DOORLOPENDE EVALUATIE

Voortdurende evaluatie omvat opdrachten/quizzen, examens halverwege het semester en een volledig examen.

ERVARINGSLEREN

 

Het programma benadrukt op ervaringsleren dat leerlingen toestaat om concepten toe te passen die in de klas in gesimuleerde, en echte werksituaties worden geleerd. Dit wordt bereikt door:

 

 

Workshops / Lab oefeningen zoals financiële modellering, Business Simulaties, Proposal Creations, Pricing Modellen, hypothese generatie, framing aanbevelingen en het creëren van deliverables.

CASE STUDIES EN OPDRACHTEN

Zorgvuldig gekozen real-world cases en opdrachten worden zowel besproken als gebruikt als probleemoplossende oefeningen tijdens het programma.

PROJECT 

Het vierde semester biedt een kans voor de leerlingen om hun kennis opgedaan tijdens het programma toe te passen op een real-world als complex project. Van de leerling wordt verwacht dat hij/zij aantoont de essentiële beginselen die hij/zij in de verschillende semesters heeft geleerd te begrijpen en dat hij/zij in staat is deze concepten met succes toe te passen.

 

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)


 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/