Hart van Frankrijk
Image default
Aanbiedingen

Ontdek de voordelen van een zit-sta bureau!

Ontdek de voordelen van een zit-sta bureau!

Zowel thuiswerkers als kantoormedewerkers profiteren van de voordelen van zo’n bureau, waar je zowel staand als zittend kunt werken. Juist deze afwisseling is belangrijk om lichamelijke ongemakken te voorkomen. Twijfelt u over de aanschaf van een zit-sta bureau? Wij hebben een aantal redenen op een rijtje gezet waarom u voor een zit-sta bureau zou moeten kiezen!

 

Hoe werkt een zit-sta bureau?

Het principe van een zit-sta bureau is heel eenvoudig. Het is een verstelbaar bureau dat zelfs zo hoog kan worden ingesteld dat u comfortabel staand kunt werken. De meeste modellen zijn elektrisch verstelbaar, zodat u de hoogte van het bureau gemakkelijk kunt bepalen. Bekijk het assortiment van Kato eens.

 

Om deze redenen heeft u een zit-sta bureau nodig

Hierboven hebben we al uitgelegd wat een zit-sta bureau is, maar wat zijn nu de echte redenen om voor een zit-sta bureau te kiezen? We hebben drie redenen op een rijtje gezet waarom een zit-sta bureau iets voor u is!

 

1: Voorkomen van fysieke ongemakken

Mensen die langer dan 6 uur zittend werken, krijgen vaak last van vervelende lichamelijke kwaaltjes. Zitten is erg ongezond, zeker als je urenlang in dezelfde (ongezonde) houding werkt. De ideale manier om rug-, nek- en schouderklachten te voorkomen is om staande en zittende werkzaamheden af te wisselen. Het is veel gezonder om gedurende de werkdag zittend en staand te werken.

 

2. Productiever werken

Een staande werkhouding houdt de hersenen actiever tijdens de werkdag. Dit voordeel, gecombineerd met de korte pauzes die u neemt en het vermijden van ongemakken, zorgt ervoor dat u productiever bent met een zit-sta bureau.

 

3. Meer beweging

U bent zittend aan het werk en hebt zin in een kop koffie, maar u werkt door omdat u niet wilt opstaan. U kent deze situatie vast wel. Als u staand werkt, is de kans groter dat u even uw bureau verlaat om koffie te halen, het vuilnis buiten te zetten of een praatje te maken met een collega. Het zijn deze korte momenten van beweging tussen taken door die goed zijn voor uw lichaam.

https://www.katokantoorinrichting.nl/