Hart van Frankrijk
Image default
Aanbiedingen

Redenen om een laminaatvloer te kopen

Er zijn ontzettend veel voor- en nadelen bij het kopen van laminaatvloeren. Je moet de stijl en kleur kunnen kiezen die overeenkomt met het interieur van jouw huis. Je kunt brede rustieke planken vinden, gladde traditionele looks en smalle planken. Je kunt er ook voor kiezen om een klik laminaat bijvoorbeeld in huis te nemen. De belangrijkste nadelen van het kopen van laminaatvloeren zijn de prijs, tijd en installatiekosten. Echter moet je je niks van deze nadelen aantrekken als je ervoor besluit om een laminaatvloer in huis te leggen. 

 

Voordelen van laminaat

Laminaat vloeren hebben ontzettend veel voordelen ten opzichte van andere soorten vloeren, bijvoorbeeld dat ze vrij goedkoop zijn. In vergelijking met andere soorten vloeren zijn laminaten ook veel makkelijker te installeren. Bovendien verlaagt het gebrek aan lijm en nagels de installatiekosten. Dit maakt het een goede keus voor als je jonge kinderen en huisdieren hebt. Ook zijn laminaatvloeren gemakkelijk in onderhoud. Laminaat vloeren kun je beter niet in vochtige ruimtes plaatsen. Een ander voordeel van laminaatvloeren is dat ze super duurzaam zijn. Hun harscoating maakt hen bestand tegen zware impact en kan vele jaren duren. Dit maakt hen een uitstekende keuze voor huizen met kinderen of huisdieren, omdat ze de vloer niet zo gemakkelijk zullen beschadigen. Een ander voordeel van laminaatvloeren is dat ze makkelijk zelf te leggen zijn en zelfs kunnen worden geïnstalleerd op een al bestaande ondervloer, waardoor je jezelf waardevolle tijd kunt besparen. Je kan er ook voor kiezen om een vloerspecialist in huis te halen om de vloer te laten installeren.

 

Ruim assortiment aan soorten

Laminaatvloeren komen voor in verschillende soorten en modellen. Zo heb je bijvoorbeeld visgraat laminaat, klik laminaat en pvc laminaat. Elke soort heeft verschillende eigenschappen wat ze uniek maakt. Kijk eens naar de verschillende soorten om te kijken of er iets voor jou tussen zit!

 

Glanzende laminaat

Hoewel veel laminaten beschikbaar zijn in hoogglans, zijn er ook opties in laagglanzende en noodlijdende afwerkingen. Dit geeft het uiterlijk van echt hout, maar is een stuk makkelijker te onderhouden dan een hardhouten vloer. Je kunt gemakkelijk krassen verbergen door een laminaatplank te kopen met een laagglanzende afwerking. Je kunt ook laminaat kopen met een krasbestendige oppervlaktelaag voor extra bescherming. Dit zal helpen om de levensduur van je nieuwe vloeren te verlengen!

 

Laminaatvloer kopen?

Op zoek naar een nieuwe laminaat vloer voor in huis? Bij Bebo Parket bijvoorbeeld kun je terecht voor allerlei soorten laminaten voor een leuke prijs!

 

https://www.beboparket.nl/