Hart van Frankrijk
Image default
Business / Marketing and Advertising

Schuifpuien – De voordelen

Waarom zijn schuifpuien een ideale oplossing voor uw terras of balkon? Met glazen schuifpuien bespaart u heel wat ruimte in uw woon- en terrasgedeelte en creëert u toch ruimtes die overspoeld worden met natuurlijk licht. De schuifpui is niet alleen een klassieker in het interieur, maar overtuigt ook als terrasdeur. Er zijn veel verschillende varianten. Vooral de glazen schuifpuien van Schipper Ede zijn elegant, stijlvol en uiterst comfortabel. Het transparante oppervlak creëert een vriendelijke, open sfeer en dient als extra lichtbron naast de ramen.

Schuifpuien – een verbetering van de kwaliteit van uw woning

Bij de aanschaf van glazen schuifpuien moet u rekening houden met een bijzonder smal uitzicht op het frame, omdat dit een onbelemmerd zicht op uw terras en tuin mogelijk maakt. U kunt maximale transparantie creëren door ramen van vloer tot plafond toe te voegen. Ramen van vloer tot plafond zijn daarom een ideale aanvulling op uw beglaasde schuifpui om een royale panoramische ruimte te creëren. Glazen schuifpuien naar uw tuin of terras leveren zo een belangrijke bijdrage aan de verbetering van de kwaliteit van uw woning.

Aantrekkelijke schoonheid

Schuifpuien onderscheiden zich niet alleen door hun aantrekkelijke uiterlijk, maar ook door hun multifunctionaliteit. In de zomer zijn de terrasdeuren vaak de hele dag open. Met een schuifpui hoef je je je echter geen zorgen te maken dat de wind plotseling vat op de deur krijgt en dicht knalt. Bovendien maakt de grotere opening het voor u gemakkelijker om uw terrasmeubilair naar buiten Of weer naar binnen) te vervoeren.

Een bijzonderheid is de mogelijkheid om de schuifpui elektrisch te openen. U kunt ze openen en sluiten en met een druk op de knop specifieke openingshoeken instellen. Dit zorgt niet alleen voor een hoge mate van comfort, maar ook voor een absolute barrièrevrije toegankelijkheid.

Welke schuifpui biedt u comfort?

De schuifpuien van Schipper Ede bieden u geteste en gecertificeerde veiligheidstechniek. Hun raam- en schuifpuisystemen maken grote elementen en grote glasoppervlakken mogelijk voor licht doorstroomde woonlandschappen met het beste uitzicht. De puien zijn uitgerust met inbraakwerend beslag, afsluitbare deurkrukken en veiligheidsisolerend glas, zodat inbrekers de toegang tot uw huis wordt ontnomen. Met schuifpuien verhoogt u niet alleen de waarde van uw woning, maar ook het wooncomfort. Neem gerust contact met de professionals van Schipper Ede op om uw wensen te bespreken.