Hart van Frankrijk
Image default
Auto's en Motoren

Theoriecursus Arnhem van 123-Theorie: les en CBR examen op dezelfde dag

Woon jij in Arnhem, of hier dicht in de buurt, en ben jij hard aan het oefenen om je rijbewijs te halen? Heb je er al aardig wat lessen opzitten en gaat het autorijden inmiddels zo lekker dat je toe bent aan een tussentijdse toets of zelfs al bijna mag gaan afrijden? Maar heb jij het theoriecertificaat nog niet op zak en zie je er best wel tegenop om deze te halen? Want bent je hier enorm zenuwachtig voor, krijg je de lesstof maar niet in je hoofd of ben je al een keer gezakt voor het theorie examen? Dan is het tijd voor hulp van ons, 123-Theorie! Met de theoriecursus in Arnhem zorgen wij ervoor dat jij binnen maar 1 dag helemaal klaar bent voor het examen!

98% van onze cursisten slaagt binnen 1 dag voor het theorie examen. Ons hoge slagingspercentage is het resultaat van onze unieke lesmethode. Want wij geven net even anders les dan je over het algemeen gewend bent. Theorieboeken laten wij links liggen, hier wordt door ons niet mee gewerkt. Dat zal een hele opluchting voor je zijn, want de meeste mensen zien echt enorm op tegen het leren uit saaie en dikke boeken. In plaats daarvan wordt er tijdens onze cursus klassikaal les gegeven door een vriendelijke, relaxte en ervaren docent. Alle theorie wordt in stappen uitgelegd, waarbij gebruik gemaakt wordt van duidelijke afbeeldingen ter ondersteuning van de lesstof. Door de slimme tips, trucjes en ezelsbruggetjes die de docent voor jou heeft wordt het echt heel makkelijk om de theorie te onthouden.

De beste check om erachter te komen of je de theorie goed kent is door examens te maken. Dit laten we je dan ook doen. Onze oefen examens zijn bijna identiek aan de examens van het CBR. Een lekkere oefening dus! Ontdek ook gelijk of jij de instink vragen eruit kan halen.

Hoe kan je inschrijven voor de cursus?

Je inschrijven voor autotheorie van 123-Theorie is zeer makkelijk. Je maakt je keuze uit diverse locaties (wij geven niet alleen in Arnhem maar in vele andere steden les) en prikt een datum. De datum die jij hebt gekozen is nu jouw voorkeursdatum. Wanneer wij bij het CBR een examenplek voor jou hebben gereserveerd staat de dag van de cursus vast.

https://www.123-theorie.nl/