Hart van Frankrijk
Image default
Business / Marketing and Advertising

Van babybed naar kinderbed

Zo is je kind nog maar net geboren, zo is het tijd voor een heus echt houten kinderbed! De tijd vliegt aan je voorbij. Als je mama of papa bent, merk je dat eens te meer aan de groeicurve van je kind. En die groei die gaat hard en gestaag. ‘Ineens’ (zo lijkt het wel) is je kleine hulpeloze baby’tje uitgegroeid tot een gezellig heerlijke kletsende peuter. Wanneer je met een schuin oog naar de kinderwagen kijkt, besef je dat er nog meer veranderingen aan zitten te komen. Want op enig moment past je heerlijke peuter niet meer in de kinderwagen, hij wordt langzaam zindelijk en nog veel meer veranderingen die aangeven dat je kleine baby ook peuter-af is. Tijd voor een echt kinderbed! Hét moment dat de periode ‘klein kindje’ soort van afgesloten wordt. Definitief voorbij.

Nieuw kinderbed? Extra klussen

Vaak betekent de aanschaf van een nieuw kinderbed ook dat het slaapkamertje onder handen wordt genomen. Het afscheid nemen van die heerlijke babytijd gaat maar door. Om weer plaats te maken voor een nieuwe periode van genieten van je kleintje. Maar met het wisselen van babybed naar kinderbed is het vaak ook tijd voor een nieuw behangetje, nieuwe raambekleding, natuurlijk nieuw beddengoed. Je wilt natuurlijk een kamer voor je kind dat beter bij zijn of haar leeftijd past. Bij Kinderbed.biz heb je ook een ruime keuze aan nachtkastjes, kledingkasten en beddengoed mocht je daar behoefte aan hebben.

Wanneer je kind de leeftijd heeft om van babybed naar kinderbed te gaan, breekt ook het moment aan dat hij of zij uit bed kan vallen. Dat is het laatste waar je aan wilt denken. Daarom heeft Kinderbed.biz ook een universeel bedhek te koop. Dat prima past bij de vele modellen kinderbedden.

Een kinderbed koop je natuurlijk Kinderbed.biz

Voor een kwalitatief en duurzaam kinderbed ga je natuurlijk naar Kinderbed.biz. Een kinderbedden zaak met een zeer uitgebreide keuze en een prima service. Snelle levertijden en haast alle kinderbedden op voorraad waardoor ze in de meeste gevallen zo kunnen worden meegenomen. Voor een zachte bezorgprijs (€29,95) wordt het kinderbed van jouw keuze ook bij je thuis afgeleverd.