Hart van Frankrijk
Image default
Toerisme

Van Frankrijk tot Colombia

Wij bloggen over een reis van Frankrijk naar Colombia? Maar is dat wel veilig? Dat leest u in deze blog

Tot een paar jaar geleden werd Colombia algemeen beschouwd als in principe onveilig om te reizen door backpackers en wereldreizigers. Rond 2008 had het land eindelijk terrein gewonnen bij het opruimen van straatcriminaliteit en voerde het een indrukwekkende reclamecampagne uit ter bevordering van internationaal toerisme. De afgelopen jaren van toerisme is gegroeid en blijft exponentieel groeien als woordverspreiding van de verbazingwekkende schoonheid van dit land, vriendelijke mensen en een enorme lijst met sites om te zien. Er zijn nog steeds een aantal potentiële gevaren in Colombia, maar met een goede gids kun je veilig reizen en de reis van je leven hebben.

Het belangrijkste aspect van reizen in Colombia is weten waar u veilig bent en waar niet. Helaas is er echt geen manier om dit te weten zonder een professionele gids in te huren. Met een gids en passend onderzoek kunt u veilig reizen en het land ervaren zoals de mensen, omdat u het kunt zien. Over het algemeen zijn Colombianen buitengewoon extravert en trots op hun land. Ze staan ​​bekend om geweldige gastvrijheid en opgewektheid terwijl ze hun buitenlandse gasten vermaken. Het is heel gebruikelijk om mensen die je nog nooit eerder hebt gezien of gezien te hebben met je veiligheid tijdens het verkennen in Colombia. Meestal ben je je niet even bewust dat je wordt beschermd. De reden is simpel. Colombianen houden van hun land en willen sterk het imago van het land veranderen. Ze zijn zich volledig bewust van de voordelen die buitenlandse toeristen bieden voor de economie en van hun manier van leven. Hierdoor is Colombia, ondanks wat de meeste mensen denken, tegenwoordig een van de beste landen op het continent voor een buitenlandse avontuurlijke vakantie.

Het woord van de hedendaagse reizigers in Colombia schijnt. De meeste reizigers verlaten Colombia volkomen verbaasd over de behandeling die ze tijdens hun reis hebben gekregen. Het land heeft een van de beste transportsystemen ter wereld met moderne bussen en minibussen die vrijwel overal heen gaan. U hoeft zich zelden zorgen te maken tijdens het navigeren door busstations en luchthavens, omdat er over het algemeen meer beveiliging aanwezig is dan in de Verenigde Staten. Er zijn verschillende luchthavens in het hele land die verschillende opties bieden bij het zoeken naar redelijke vliegtickets. Vluchten naar Colombia zijn eigenlijk ook een van de meest redelijke op het continent.

Colombia anno 2020

Terwijl er in Colombia geen tekort is aan dingen om te doen en sites te zien. Veel van de grootste schatten van Colombia zijn nog steeds vrijwel onbekend voor de wereld … voorlopig! Het land heeft zijn eigen persoonlijke en unieke geschiedenis van inheemse culturen en heeft beschavingen verloren en is bovendien een van de mooiste landen ter wereld. Colombia heeft verschillende regio’s om te verkennen, waaronder prachtige eilanden en stranden, Andes Mountain koffieland, hoge bergvlaktes en het Amazonegebied. Vanuit het Amazonegebied is het mogelijk om per boot en klein vliegtuig naar Brazilië, Ecuador en Peru te reizen. Voor degenen die de ultieme verkenningsreis willen, nou, deze passages zijn gewoon geweldig.

Colombia heeft een bijna onbeperkt aantal dingen om te doen tijdens uw verblijf. Koffieland is een van de meest populaire en snelgroeiende gebieden. In Colombia kunnen bezoekers van het koffieland beginnen aan koffietours, koffieplantages bezoeken en er verblijven en het officiële nationale koffiepark bezoeken. Tijdens een verblijf op een plantage leren gasten alles over koffieteelt, oogsten en koffiebranden. In deze regio zijn er verschillende koloniale steden bewaard bijna zoals ze honderdvijftig jaar geleden waren, omringd door prachtig bergterrein gevuld met regenwoudfauna, talloze watervallen en bergbeekjes.

Een ander snelgroeiend onderzoeksgebied in Colombia zijn de verloren inheemse culturen. Deze culturen lieten weinig aan hen kennen door andere dan enorme stenen beelden die periodiek tot enkele honderden jaren geleden periodiek werden uitgehouwen. Er is nog veel te leren over deze culturen die archeologen van over de hele wereld bezoeken. Een populaire plek om te bezoeken is San Agustin, een klein stadje op ongeveer acht uur van Bogota. De omgeving is ongelooflijk mooi met genoeg om een ​​reiziger een week bezig te houden. Veel reizigers verblijven een aantal weken om gewoon te genieten van het zwoele klimaat en de sereniteit van het gebied. Dit is een van de beste gebieden om te bezoeken voor degenen die slechts een week of twee hebben om te reizen.

Een ander aspect van Colombia is een overvloed aan originele en zeer creatieve kunstenaars. Voor de kunstenaar of kunstenaar, het is mogelijk om Colombiaanse kunstenaars te vinden in vrijwel elk gebied, van het werken met bamboe tot aquarel. Evenals klassen kunnen worden gevonden in natuurlijke materialen sieraden maken. Tijdens het volgen van kunstlessen kunnen gasten Spaans studeren en een verscheidenheid aan Latijnse dansen, waaronder Salsa en Merengue. De Colombiaanse leraren in deze kunsten staan ​​bekend om hun enthousiasme en aandacht voor detail tijdens de lessen. Voor de reiziger die zich wil onderdompelen in cultuur en nieuwe vrienden wil maken, is dit het ticket!

Meer over deze reis op de Reisbegeerte website