Hart van Frankrijk
Image default
Business / Marketing and Advertising

View Glue

View Glue kan een animatie video produceren waarmee jouw verkopen met wel 60 procent kunt verhogen. Dat is zelfs mogelijk indien jouw bedrijf geen online focus heeft. We zijn als internationaal werkend bedrijf geheel toegewijd aan het maken van conversiegerichte video’s. Deze zetten kijkers om tot kopers. We zijn er van overtuigd dat efficiëntie niet moeilijk hoeft te zijn. Dat betekent dat het maken van animatiefilms de mogelijkheid biedt tot het slaan van meerdere vliegen in 1 klap. Zo wordt er geld en tijd bespaard. De films doen dienst als personeelstrainer, brandmanager, woordvoerder, verkopen en dergelijken. View Glue kan dat bedrijven bieden.

Een computer werkt altijd foutloos en kan de hele dag beschikbaar zijn om informatie aan op te vragen. Ons team is gespecialiseerd in het maken van video’s voor machines die altijd bereikbaar zijn. Dergelijke marketing video’s van View Glue zijn in feite een verzameling van alle soorten geanimeerde reclames. Zo zijn er uitleg-animaties, maar ook training video’s, verkoop video’s, whiteboard video’s en meer. Met View Glue kan men zo de doelstelling van jouw bedrijf behalen.

Whiteboard video

View Glue kan helpen met het maken van een whiteboard video. Zo kan men met deze klassieker makkelijk dingen uitleggen. Het is wellicht de meest gebruikte animatievorm van de laatste jaren. Het is zeer doeltreffend voor bedrijven die online hun boodschap aan de man willen brengen. Laat daarom een whiteboard animatie maken. In deze stijl zie je een witte achtergrond waarop een hand figuren tekent. Zodoende ontrolt het verhaal zich voor de kijker. Deze animatiefilms van View Glue zijn zeer dynamisch en kan men gebruiken om een verhaal tot leven te laten komen. Gebruik dergelijke video’s van View Glue wanneer men iets wil uitleggen.

Uitleg video

View Glue is ook in staat om te helpen bij het tot stand komen van een uitleg video. Wil men een betere conversie hebben dan is een uitleg video zeer handig. Het effect is zeer groot als je het verhaal op een humoristische wijze brengt. We kunnen poppetjes of figuren animeren in deze unieke videostijl. Jouw boodschap komt op die manier geheel tot leven met View Glue.