Hart van Frankrijk
Image default
Vakantie

Voor een mooie stedentrip moet je naar Riga gaan

Een prachtige stedentrip naar Riga is iets wat je in je leven gedaan moet hebben. De vakantie komen er weer bijna aan, en het is weer tijd om op stap te gaan. Dan is Riga toch echt een plaats die je moet overwegen. Om bijvoorbeeld heen te gaan met je vrienden voor een leuke stedentrip. Riga is gedeelte wat van meerdere landen is hierdoor bezoek je op je vakantie meerdere landen voor een bedrag. En kun je vakantie helemaal goedkoop krijgen als je gewoon gaat liften in de plaatsen, en in plaats van het slapen in een hotel gewoon gaat backpacken. Op deze manier geniet je pas echt van de natuur, en is het ook nog is erg uitdagend en beleef je niet zo’n saaie stedentrip in Riga.

Waarom naar Riga voor een stedentrip

Om te beginnen licht Riga in 4 landen en zijn deze allemaal te bezoeken in een paar dagen. En is er tijdens elk bezoek uitgebreid de tijd om de stad te leren kennen, en sla je dus 4 vliegen in één klap. Je kunt polen bezoeken om vervolgens door naar Rusland te gaan en uiteindelijk pak je zweden en Duitsland ook nog mee. Het mooie hieraan is toch wel dat het 4 totaal verschillende landen zijn, op het gebied van cultuur en gewoontes. Waardoor het erg leuk is en helemaal niet eentonig 

Wat kun je er allemaal doen

Tijdens je stedentrip naar Riga kun je talloze dingen doen en ondernemen met je vrienden. Zo is er een erg bekend en populair strand waar je naartoe kunt gaan met je vrienden. Omdat het er zomers gewoon warm is en er erg veel toerisme is. S Avonds kun je naar de vele clubs gaan om een wilde avond te gaan stappen. Maar kun je er ook erg mooi winkelen in de talloze winkelcentra in Riga. Of kun je lekker bijkomen van die wilde nacht door lekker te gaan wandelen in de gebergten in Riga. Dit alles moet ervoor zorgen dat jouw stedentrip naar Riga een succes wordt.