Hart van Frankrijk
Image default
Auto's en Motoren

Mooi interieur met de automatten van Ford

De mooie automatten van Ford maken het interieur van je auto helemaal af. Het is net dat beetje extra wat je auto compleet gaat. Een auto is een dure aanschaf die je niet zo vaak maakt. En dan wil je natuurlijk wel alles erop en eraan, en wil je dat hij lang meegaat. Het is dan wel mooi dat dan alles van Ford hebt, en dus ook je automatten, en voor die automatten van Ford moet je bij ons zijn. Interesse of benieuwd of wij een auto mat hebben voor jouw Ford ook al is het model wat verouderd? Maak dan gerust een afspraak, of nemen even telefonisch contact op met onze klantenservice. 

Wat hebben wij te bieden?

Bij ons kun je terecht voor automatten van kwaliteit voor jouw Ford. Onze matten zijn van erg goede kwaliteit. En worden op maat gemaakt voor jouw Ford. Ook voor een wat ouder model kunnen wij automatten op maat maken, of kunnen we kijken of we het origineel nog kunnen krijgen. En zorgen we er zo voor dat uw Ford weer compleet is met onze mooie automatten. Reden genoeg om al voor onze automatten te kiezen, daarnaast worden onze automatten geleverd met een antislip strip. En zorgt dit er op zijn beurt weer voor dat de mat niet verschuift tijdens het rijden en intensief gebruik. 

Betaalbare automatten

Onze matten voor jouw Ford zijn betaalbaar en worden tegen een eerlijke prijs aangeboden. Dit omdat je een auto vaak maandelijks al genoeg kost, en we je niet op extra kosten willen jagen. Je kunt onze automatten gewoon online op onze website bestellen, en dan heeft u ze morgen al in huis. We maken automatten  voor elk model, dus besteld u een mat voor het aangegeven model van Ford dan heeft u zekerheid dat deze ook past.