Hart van Frankrijk
Image default
Business / Marketing and Advertising

Wat kun je met een startpagina doen?

Je hebt vast weleens gehoord van een startpagina. Of misschien ben je er tijdens een zoektocht op het internet weleens op terecht gekomen. Maar wat is nu eigenlijk het nut van een startpagina? En wat voor startpagina’s heb je tegenwoordig allemaal. 

Waarom een startpagina?

Een startpagina is eigenlijk een makkelijke en snelle manier om online informatie te vinden over een bepaald onderwerp. Een startpagina zet namelijk alle sites over een specifiek onderwerp of genre overzichtelijk voor je op een rij. Kijk op www.startpaginas.org om te zien welke startpagina’s er zijn. Je hoeft dus niet zelf nog op zoek te gaan naar nuttige sites over een onderwerp, dit doet de startpagina namelijk al voor je. Het is dus eigenlijk een soort van zoekmachine die al het werk al voor je heeft gedaan. Jij hoeft alleen nog maar het rijtje van sites af te gaan, op zoek naar een site die je aanspreekt.

Welke startpagina’s zijn er allemaal?

Je hebt inmiddels heel wat startpagina’s over uiteenlopende onderwerpen. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een site waar je een vakantie kan boeken? Dan kun je naar een startpagina gaan met vakantiesites. Ben je op zoek naar nieuwe laarzen of schoenen, dan kun je terecht bij een startpagina over laarzen en schoenen. Wil je graag een autoverzekering afsluiten, dan kun je dit doen bij een startpagina over autoverzekeringen. En ben je op zoek naar een nieuwe computer of software, dan kun je dit doen bij een startpagina over computers & software. Er is dus over bijna elk onderwerp wel een startpagina te vinden. Kijk op Startpaginas.org voor een overzicht van startpagina’s.