Je hebt een nieuwe smartphone, maar je weet niet wat voor soort hoesje je moet halen? Je wilt een stijlvol hoesje, maar wilt ook dat dit hoesje bescherming biedt tegen val en stootschade. Waar ga je kijken? Waar let je op en wat zijn je vereisten? In deze blog gaan we soorten telefoonhoesjes vergelijken en jouw vertellen welk telefoonhoesje het beste bij jou past.

Wat heeft jouw voorkeur?

Bij het kiezen van het ideale telefoonhoesje is het belangrijk om te weten wat voor soort persoon jij bent en hoe jij met je telefoon om gaat. Dit is namelijk een belangrijke factor bij het kiezen van het ideale telefoonhoesje voor jou. Daarnaast is het belangrijk dat het telefoonhoesje past bij je dagelijkse werk. Wanneer er tijdens je werk een grote kans bestaat dat er schade wordt aangericht aan je telefoon, kan je beter kiezen voor een telefoonhoesje met voldoende bescherming en schokdemping. Het enige nadeel van deze soort hoesjes is dat je er wel rekening mee moet houden dat je hoesje simpel blijft en moet inleveren op het gebied van design. Echter, krijg je hier wel een betere bescherming voor terug. Houd dus altijd rekening met je werkzaamheden bij het kiezen van een nieuw telefoonhoesje.

Aluminiumhoesjes

Laat je wel eens je telefoon vallen op de grond of wil je zekerheid dat je geen schade maakt aan je nieuwe telefoontoestel? Dan zijn aluminium hoesjes de perfecte oplossing voor jou. Deze hoesjes zorgen voor schokdemping bij het laten vallen van je telefoon en de bescherming van de voor en achterkant van je telefoon.

We hopen dat deze blog je heeft geholpen in de keuze maken tussen soorten telefoonhoesjes. Ben je nog opzoek naar een telefoon hoesje voor je Apple of Samsung telefoon? Kijk dan eens op de website van telefoonhoesje.nl. Zij hebben een uitgebreid aanbod aan telefoonhoesjes voor een lage prijs.

Hardcase hoesjes

Hardcase hoesjes zijn hoesjes die gemaakt zijn van een iets steviger materiaal dan siliconenhoesjes. Deze hoesjes bieden lichte bescherming tegen val en stoot schade aan de achterkant van de telefoon en zorgen hierdoor voor bescherming van je telefoon.

Siliconenhoesjes

Als eerste hebben we in deze blog de siliconenhoesjes. Deze hoesjes bieden geen bescherming en zijn vooral bedoelt als modeaccessoire voor je telefoon. Deze hoesjes zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en eventueel met verschillende soorten patronen. Denk aan patronen van dieren, bekende figuren of dagelijkse voorwerpen.

Kunstlerenhoesjes

Telefoonhoesjes van kunstleer zijn een optie wanneer je een goedkoop telefoonhoesje wilt hebben, maar wel opzoek bent naar een luxere uitstraling. Deze hoesjes bieden net als leren hoesjes lichte bescherming tegen val en stoot schade, maar zijn wel een stuk goedkoper.

https://webdesign-websolutions.nl/een-smartphone-hoesje-dat-bij-jou-past/