We hadden het een halfjaar geleden misschien niet verwacht, maar we hebben ineens alle tijd om onze nieuwjaarswensen waar te maken. Elk jaar nemen we ons voor gezonder te eten, meer te sporten, af te vallen, ga zo maar door. We zeiden dan altijd als het weer mislukt was, dat dat kwam doordat we teveel te doen hadden, dat de sleur van het dagelijks leven het ons onmogelijk maakte. Maar in 2020 hebben we een bijzondere kans gekregen. Door de maatregelen omtrent het coronavirus is ons leven ingrijpend veranderd. We zijn uit die sleur van het leven getrokken en hebben nu meer tijd dan ooit omdat we alle dingen die we normaal zouden doen, nu even niet kunnen uitvoeren. Dit zorgt ervoor dat we deze goede voornemens wel een keer waar kunnen maken.

Want denk eens goed na. Normaal zou je naar je werk moeten gaan, waar je reistijd verliest. Daarnaast breng je je pauzes dan ook niet thuis door, waarmee je nog meer kwijt bent. Normaal zou je wat vaker uit gaan, om lekker te gaan eten in een restaurant, een feestje te vieren bij een vriend, een voetbalwedstrijd bezoeken en lekker in een café wat drinken met vrienden. Dit kan nu ook allemaal niet. Kortom, je wint uren per dag, en misschien wel meer dan een dag per week aan tijd dat je nu aan iets anders kan besteden.

Dus gebruik die tijd dan ook om de goede voornemens waar te maken. Het zou zonde zijn als je deze tijd maar voorbij zou laten gaan. Dus ga lekker in de keuken een gezonde maaltijd koken. Ren elke ochtend een verfrissend rondje in het park. Of leer dat instrument bespelen. Met muziekles online kan dat heel makkelijk. Daar heb je verschillende niveaus voor verschillende instrumenten, van drummen voor beginners tot gitaarspelen voor gevorderden.

 

https://www.onlinedrumles.nl/