Hart van Frankrijk
Image default
Business / Marketing and Advertising

Houtbeits volgens het Zweedse recept

Als je aan Scandinavië denkt, waar denk je dan eigenlijk echt aan? Denk je aan de Zweedse balletjes, de blauwe en gele kleuren en de bijzondere taal, waar we maar weinig van begrijpen? Zie je de grote, blauwe meren voor je die plotseling achter de bomen tevoorschijn komen en beeldt je je de enorme bebossing in, dat wonderlijk wordt door de grote verscheidenheid aan kleurtinten en de afmetingen van de gigantische bomen? Vergeet dan niet in dat magische beeld de houten tuinhuizen, de blokhutten en de zelfgemaakte huizen, die in dat bos aan het meer te vinden zijn. De huizen staan in verschillende kleuren aan het water te schitteren, wat ze te danken hebben aan het eeuwenoude recept voor houtbeits. Niet voor niets heeft Moose Färg de kunst afgekeken bij de noorderburen om de perfecte houtverf samen te kunnen stellen. Wil jij ook het Zweedse wonderlandschap naar de achtertuin halen? De houtbeits kopen doe je bij Moose Färg!

Moose Färg is dé specialist op het gebied van houtverf en heeft het voorbeeld genomen aan de Zweden. Volgens een recept van natuurlijke oliën hebben de Zweden de perfect houtverf weten samen te stellen, waardoor zij hout kunnen verven als geen ander dat kan. De verf bladdert niet af en hoeft maar eens in de tien jaar opnieuw aangebracht te worden, mits het natuurlijk op de juiste manier is aangebracht. Vergeet niet de grondlaag aan te brengen, zodat er vervolgens een tweede laag overheen geverfd kan worden. Volg de tips op de website van Moose Färg voor een optimaal resultaat en laat je verrassen door ervaringen van schilders, die je voor gegaan zijn. Het eindresultaat zal je verbluffen.

Ben je ook op zoek naar houtverf van hoge kwaliteit? Bezoek dan de website van Moose Färg voor alle informatie en het gehele assortiment.

https://www.moosefarg.nl/