Hart van Frankrijk
Image default
Bedrijven

Handige manieren om LED strips te gebruiken

 Je kunt de LED strips op meerdere manieren gebruiken. Je kunt ze op veel verschillende plekken plakken en je hebt allemaal verschillende soorten lichten. Je kunt van de strips op je muren, bureaus, kasten en op nog veel meer objecten plakken en het blijft wel voor een paar jaar plakken. Wanneer je het van iets af wilt halen gaat dat ook heel makkelijk en het laat geen spoor achter dat het daar heeft gezeten. Wanneer er toch wel iets is op je muur of wat anders kun je het ook snel schoonmaken met een doekje en dat moet het er ook wel van af gaan. 

Wat kun je allemaal doen

Je hebt ook een app op de telefoon of je kunt een afstandsbediening gebruiken om van alles en nog wat te veranderen. Je kunt de kleuren en het patroon van de kleuren veranderen met de telefoon of de afstandsbediening. Je kunt de kleuren veranderen als je wel een bepaalde led strip hebt gehaald en je kunt nog veel meer. Je kunt ze voor binnen of buiten gebruiken. Je kunt ze ook onder tafels plakken of achter de tv. Het ziet er dan heel mooi uit en als je het onder een tafel hebt in de tuin dan ziet de tuin er ook veel moderner uit dan eerst. Je kunt meerdere soorten LED strips halen. Je kunt er paal halen die maar 1 kleur geven of een die meer dan duizenden verschillende kleuren kan tonen. Je hebt ze ook in verschillende maten. Je hebt ze in maten van 2 meter, 3 meter enzovoort. Je hebt er zelfs ook wel een paar van 50 meter. Het handige met een RGB strip is dat je alles zelf kunt kiezen. Wil je dat het licht minder fel is? Je kunt het zelf gemakkelijk dimmen met een app op je telefoon. Je kunt het patroon ook minder snel laten gaan en of veel sneller.

Inbouwspots

Wat zijn LED inbouwspots nou precies? LED inbouwspots zijn spotjes dat je in de muur/ plafond kunt plaatsen. Je kunt ook daarvan de kleuren bepalen met de app via je telefoon en je kamer ziet er dan ook veel mooier en moderner uit. Je kunt ze ook in verschillende soorten en maten bestellen. Je kunt ze met een gele, witte en nog veel meer andere kleuren halen. Je kunt zelf ook naar de site gaan en alles zien wat ze allemaal verkopen voor LED lichten.