Hart van Frankrijk
Image default
Bedrijven

Leuke, zonnige eilanden voor een all inclusive vakantie

Wat is voor jou de definitie van je droomvakantie? Is dit het relaxen op het strand, relaxen bij het zwembad en de gehele dag door eten en drinken? Als dat je voorkeuren zijn, is het aan te raden om voor een all inclusive vakantie te kiezen.

 

Daarbij is het ook aan te raden om naar een leuk en zonnig eiland te gaan. Op de meeste zonnige eilanden geniet je namelijk van specifieke voordelen:

 

–      Je geniet op het eiland van een prachtige kustlijn. Veel eilanden beschikken hierbij over (witte) zandstranden en azuurblauw helder water.

–      Je geniet op het eiland van serene rust. De meeste zonnige eilanden zijn populair onder toeristen, maar zijn niet overbevolkt. Op veel delen van dergelijke eilanden geniet je daardoor van serene rust.

 

Spreken deze voordelen je aan? En gaat je voorkeur hierbij expliciet uit naar een zonnig eiland? Check dan zeker onderstaande zonnige eilanden.

 

Ibiza

Ibiza is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een hotspot onder Nederlanders. Veel Nederlanders, bekend en onbekend, trekken graag naar dit eiland toe. Dat is goed voor te stellen. Het eiland is gezellig, is fraai en heeft veel te bieden. Bovendien is het op Ibiza zeker in de zomermaanden altijd heerlijk weer.

 

Sardinië

In de Middellandse Zee is het eiland Sardinië te vinden. Dit eiland hoort officieel bij Italië en dat merk je aan meerdere facetten. Zo kun je op Sardinië heerlijk eten, inclusief een lekker Italiaanse wijntje. Het eiland zelf is erg groot, waardoor je ook alle mogelijkheden hebt om veel dingen te zien, te doen en te beleven.

 

Canarische eilanden

Tot slot is het advies om eens naar de Canarische Eilanden te kijken. Het Spaanse Gran Canaria is een prima voorbeeld van een leuk en zonnig eiland. Dit geldt ook voor de andere Canarische Eilanden, zoals Tenerife. Op de Canarische Eilanden is het heerlijk weer en geniet je van een prachtige omgeving.

                                                                                                                                                  

Naar welk zonnig eiland gaat je voorkeur uit? Mocht je een all inclusive vakantie prefereren, kun je het aanbod van last minute aanbiedingen goed in de gaten houden. Dáármee bespaar je mogelijk veel geld op je komende zonvakantie.