Hart van Frankrijk
Image default
Verbouwen

Krijg advies over pvc-vloeren of houten vloeren in Noord-Brabant

Woont u in Noord-Brabant en bent u op zoek naar de perfecte vloer voor uw huis? Dan moet u zeker rondkijken in de showroom van Van der Heijden Vloeren in Nuland, in de buurt van ‘s-Hertogenbosch. In hun vloerenwinkel krijgt u een goede indruk van hoe verschillende soorten vloeren eruitzien en aanvoelen.

De voordelen van een houten vloer

Overweegt u om houten vloeren te nemen in uw huis in Noord-Brabant? Houten vloeren hebben een prachtige, warme uitstraling en zijn goed in het dempen van geluid. U laat eenvoudig een vloer ontwerpen die helemaal is afgestemd op uw kamer. Het is van belang dat u hout kiest dat van een goede kwaliteit is, zodat uw vloer lang mee gaat.

Verschillende soorten houten vloeren

U heeft de keuze uit verschillende soorten houten vloeren om uw huis in Noord-Brabant te verfraaien. Een parketvloer bestaat uit smalle planken, die vaak in decoratieve patronen worden gelegd. Een speciale vorm van parket is het lamelparket. Bij 2-laags lamelparket bestaan de planken uit een toplaag van hardhout en een basislaag van multiplex.

De eigenschappen van pvc-vloeren

Bent u juist meer geïnteresseerd in de mogelijkheden van pvc-vloeren dan die van houten vloeren voor uw huis in Noord-Brabant? Dergelijke vloeren zijn gemakkelijk in het gebruik. Het is niet noodzakelijk om onderhoud uit te voeren aan een pvc-vloer. Ze zijn gemakkelijk schoon te maken omdat ze goed tegen water kunnen. Dit betekent ook dat ze geschikt zijn voor ruimtes waar het wel eens vochtig is.

Vergeet ook de minpunten van een pvc-vloer niet

Het is mogelijk dat pvc-vloeren minder geschikt zijn voor uw woning in Noord-Brabant. Deze vloeren kunnen alleen gelegd worden op een ondergrond die goed vlak is. Het is bovendien relatief prijzig om pvc-vloeren aan te laten leggen in uw kamers in Noord-Brabant. Van der Heijden Vloeren adviseert u graag vanuit hun showroom in Nuland. Hier denken hun verkopers graag met u meedenken over welke soort vloer voor u ideaal is. Bezoek daarom de showroom en laat u inspireren.