Hart van Frankrijk
Image default
Verbouwen

Waarom u een bouwtechnisch onderzoek zou moeten laten uitvoeren

Gaat u binnenkort een pand aan- of verkopen? Dat is een leuk en spannend proces! Toch is het van belang dat u bepaalde belangrijke stappen in het proces niet vergeet. Een dergelijke stap is bijvoorbeeld het laten uitvoeren van een bouwtechnisch onderzoek. Want wist u dat er mogelijk bepaalde gebreken aan uw pand kunnen zijn, die u op het eerste ogenblik niet ziet? Denk bijvoorbeeld aan gebreken aan de fundering, rioleringen, muren of installaties. Als u hier niet op tijd achter komt, krijgt u in de toekomst wellicht te maken met problemen die u liever niet had gehad. Wanneer u in de omgeving van Rotterdam woont, is Bouw Techno Keuring Nederland uit Hellevoetsluis dé specialist die de bouwtechnische keuring van uw pand snel en vakkundig uitvoert. In dit artikel leest u waarom.

Ontvang snel een betrouwbare rapportage

Bij Bouw Techno Keuring Nederland in Hellevoetsluis werken enkel bouwkundige ingenieurs. Zij hebben maar één doel: u zo snel mogelijk van een complete en betrouwbare rapportage voorzien met alle gebreken van uw huis, inclusief kostenraming. En dat altijd zo snel mogelijk, want deze specialist snapt dat u tijdens het aan- en verkoopproces van uw pand het liefst zo min mogelijk tijd verliest. U kunt er dan ook vanuit gaan dat het bouwtechnisch onderzoek binnen uiterlijk vijf dagen gereed is. Wilt u nóg sneller resultaat? Tegen een kleine meerprijs ontvangt u de rapportage al binnen maximaal drie dagen. Nog meer redenen waarom u deze specialist in dient te schakelen, zijn:

Is de vraagprijs van uw pand reëel? Kom er snel achter

Door een bouwtechnische keuring te laten uitvoeren door deze specialist in de omgeving van Rotterdam, komt u er snel achter of de vraagprijs van uw pand reëel is. Een belangrijke reden om zo snel mogelijk een afspraak te maken voor een bouwtechnisch onderzoek! Schroom daarom niet om contact op te nemen met de vriendelijke en deskundige specialisten. U vindt alle contactgegevens op de website. Wanneer laat u de bouwtechnische keuring van uw pand in Rotterdam of omgeving uitvoeren?