Hart van Frankrijk
Image default
Business / Marketing and Advertising

Kwaliteit van een dakdekkersbedrijf

Wanneer u kwaliteit wilt van een dakdekkersbedrijf neem dan contact op met de dakspecialisten van Dakster Dakbedekking. Door de vele ervaring die onze vaklieden door de tijd heen hebben opgebouwd is het een fluitje van een cent geworden om hoge kwaliteit dakwerkzaamheden te leveren. We houden altijd rekening met het type huis dat u hebt en zorgen ervoor dat u maatwerk van ons ontvangt.

Om garant te staan voor de beste kwaliteit zorgen we dat al onze dakwerkers een jaarlijkse cursus volgen om hun vakkennis op te frissen. Hierbij krijgen ze nieuwe en gerelateerde thema’s om te leren waardoor hun vaardigheid altijd op het scherpst van de snede blijft. Naast het blijvend opleiden van ons personeel hanteren we enkel de betere soort gereedschappen en materialen om dakbedekkingen aan te leggen.

Maatwerk oplossingen

Elk dak is ander en daarom bieden wij maatwerk als oplossing voor de opdracht die u voor ons heeft. Platte daken hebben bijvoorbeeld bitumen nodig om een waterkerende rol te vervullen. Schuine daken echter hebben baat bij dakpannen of vergelijkbare materialen zoals shingles en leien die over elkaar heen gelegd kunnen worden om het overtollige water af te voeren naar de dakgoot. Naast dit soort mooie oplossingen zijn er nog bijzondere mogelijkheden. Zo kan men zonnepanelen laten installeren. Een dakterras aanleggen of een eco dak ontwikkelen. Nieuwe schoorsteen metselen, maar ook het installeren van deuren, kozijnen en het verlenen van schilderwerk.

Reparatie met de beste materialen

Bij Dakster Dakbedekking kunt u kwaliteit reparatie ontvangen. Hierbij gebruiken onze medewerkers uitsluitend de beste materialen. Dakreparatie is belangrijk om te voorkomen dat er lekken optreden en dat uw bezittingen waterschade oplopen. Laat daarom tijdig een lek dichten door een dakspecialist en voorkom onnodig leed en ergernis. We stropen de mouwen graag voor u op om al het reparatiewerk aan uw dak en gevel te verrichten.

 

http://dakster.nl/