Hart van Frankrijk
Image default
Woning en Tuin

Luxe plissé hordeur op maat!

Gebeurt het u vaak dat u door het huis heen gaat met een slipper of krant? Hoort uw te vaak het gezoem om uw oren, vooral in de nacht? Vind u het verschrikkelijk dat er vliegen op uw eten landen of bent u enorm bang voor wespen binnen het huis? Wij bieden voor u de beste plissé hordeur! Ik hoor u denken wat is een plissé hordeur nu precies? Deze hordeur heeft geplooide gaas, wat niet alleen er prachtig en luxe eruit ziet maar ook nog functioneel is.                  

Plissé hordeur kopen?

De plissé hordeur is de perfecte oplossing voor tuindeuren of schuifpuien, maar is geschikt voor bijna alle soort deuren. Niet alleen houdt het de insecten buiten, onze plissé hordeur is ook zonwerend. Dus ook in de zomer wanneer het heel heet is kunt u lekker de deur open zetten en onze plissé hordeur dichtdoen en uw kamer warmt niet te erg op door de zon. Niet alleen kan de plissé hordeur tegen de zon het is ook zeer weersbestendig. In Nederland regent het regelmatig, maar is het alsnog warm in huis? Zet de plissé hordeur dicht en uw deur lekker open.

De keuze is reuze, want u kunt uw plissé hordeur helemaal naar eigen smaak aanpassen! Wit, zwart, rood, gekanteld of recht, het maakt allemaal niet uit zodat de plissé hordeur helemaal binnen de stijl van uw huis past. Wij doen niet aan imitatie en wij zorgen ervoor dat de hordeur helemaal naar uw wens is. Wees ook vooral niet bang voor jonge kinderen, want onze plissé hordeur is zeer kindvriendelijk. De hordeur is zeer gebruiksvriendelijk dat zelfs kindjes weten hoe ze hem open en dicht kunnen doen.  Volgens mij is het al helemaal duidelijk! Ga voor een luxe uitstraling en wees helemaal klaar met insecten in huis! Koop onze luxe plissé hordeur!