Hart van Frankrijk
Image default
Huishoudelijk

Schoonmaakbedrijf Cuijk, Glossy Cleaning is het bedrijf wat bij uw past.

Een Schoonmaakbedrijf Cuijk Glossy Cleaning is waar u naar op zoek bent. En wel hierom:

  1. Een kwalitatief en duurzaam Schoonmaakbedrijf Cuijk

Op 4 oktober 2004 koos eigenaresse Miranda Helsper ervoor om haar passie voor schoonmaak te vertalen naar een zelfstandige organisatie. Ze wilde als nieuw schoonmaakbedrijf cuijk de markt kennis laten maken met glanzend schoonmaken; zodoende ook de naam ‘Glossy Cleaning’. Met een uitgebreid maar vooral persoonlijk dienstenpakket is Glossy Cleaning momenteel uitgegroeid tot een begrip in de regio.Een breed dienstenpakket

Hoofdzakelijk is Glossy Cleaning actief met het schoonmaken van kantoren en/of andere werkplekken. Maar daarnaast bieden we afnemers ook:Glasbewassing, trappenhuizen, tapijtreiniging en andere schoonmaakwerkzaamheden.

2. Wat kunt u van een samenwerking met Glossy Cleaning verwachten?

”Kwaliteit, structuur, en een prettige persoonlijke communicatie 24 uur per dag, 7 dagen in de week.” 

Niet voor niets luistert onze slogan: “Garant voor glanzend schoon”. Glossy Cleaning richt zich op afnemers die kwalitatief hoogwaardige schoonmaak als prioriteit hebben. Wij zijn niet tevreden totdat u tevreden bent. Zo werken wij immers al circa 15 jaar. Kijkend naar de markt hebben we geconcludeerd dat wij niet zullen concurreren met andere schoonmakers die zich richten op het zo veel mogelijk verkrijgen van orders. Wij hechten meer waarde aan goede samenwerkingen, met een prettige persoonlijke communicatie wanneer u dat wenst.

“We hechten veel waarde in uw vertrouwen in onze organisatie.”

 We kiezen om deze reden er dan ook voor om één of meerdere vaste werknemers op onze projecten te zetten. Zo weet u altijd wie en wanneer u onze werknemers kan verwachten. Ook kunt u met vragen en/of opmerkingen ten aller tijde direct contact met ons opnemen via welk communicatiekanaal u ook wenst.

Uw wensen in kaart brengen en vertalen naar een glasheldere offerte.

Schoonmaakwerkzaamheden in overeenstemming brengen met de wensen van de opdrachtgever, betekent dat we uw wensen eerst zorgvuldig bespreken en inventariseren. Dit verwoorden wij in een overzichtelijke offerte met schoonmaakprogramma en uitvoeringsfrequentie. Hiermee realiseren wij openheid van zaken die verfrissend en onderscheidend is in de relatie met onze opdrachtgever.

Met oog voor de volgende generatie.

Glossy Cleaning optimaliseert voortdurend duurzaamheid in haar bedrijfsproces. Zo werken wij uitsluitend met milieuvriendelijke materialen, verkregen vanuit een duurzame leverancier. Onze schoonmaakmiddelen zijn voorzien van het Ecolabel. Daarnaast scheiden wij het verzamelde bedrijfsafval.

U bent op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Nijmegen. Waarschijnlijk staat u op het punt om allerlei offertes aan te vragen bij verschillende schoonmaakbedrijven in Nijmegen. Na enkele dagen ontvangt u de verschillende offertes en vergelijkt ze met elkaar. Uw aandacht wordt direct getrokken door de offerte met de laagste prijs. ”Wie gaat er meer betalen voor dezelfde dienst?” Terecht dat u dit denkt, maar heeft u zichzelf al afgevraagd waar het prijsverschil tussen de verschillende offertes vandaan komt? Zal de kwaliteit en service van de geleverde dienst gelijk zijn tussen de verschillende schoonmaakbedrijven? Het antwoord is simpel: je betaalt een hogere prijs voor een schoonmaakbedrijf dat kwaliteit en goede services wilt leveren.

http://www.glossycleaning.nl/schoonmaakbedrijf-cuijk

Gerelateerde artikelen

Ga voor duurzaam wegwerpservies