Hart van Frankrijk
Image default
Business / Marketing and Advertising

Sparen voor wat extra’s in turbulente tijden

Volgens de nieuwsberichten is de crisis bijna voorbij en zit de economie zelfs al een tijdje weer in de lift. Goed nieuws! Toch merken veel mensen hier nog niet veel van: er worden nog steeds mensen ontslagen in onze directe omgeving en het vinden van werk lijkt onmogelijk te zijn geworden. Daarnaast trekken de huizenprijzen langzaam weer aan terwijl het voor jou nog steeds onmogelijk is om een hypotheek te krijgen dankzij de terughoudendheid van de bank.

Het lijkt er dus allemaal niet makkelijker op te worden. De lonen zijn lager, de kosten relatief hoger en het toekomstbeeld is, behalve het beeld op het journaal, nog niet echt positiever geworden. Toch zou je graag wat extra geld te besteden hebben, voor een hypotheek, als extra vangnet of gewoon om wat meer dingen te kunnen doen die je graag wilt doen. Een extra bijbaan is vaak niet de oplossing. Toch zijn er mogelijkheden!

Beleggen in goud is in veel gevallen een echte aanrader. In tegenstelling tot andere grondstoffen is goud relatief stabiel en vaak ook winstgevend: Er zal altijd vraag zijn naar goud en het is een waardevast product, wat betekent dat goud nooit zijn waarde zal verliezen. Dit komt mede doordat de waarde van geld vaak gebaseerd is op de waarde van goud en de hoeveelheid goud die een land in bezit heeft. Naast dat beleggen in goud een relatief weinig risico met zich meebrengt heeft het ook andere voordelen: het beleggen neemt erg weinig tijd in beslag en kan ook prima thuis gedaan worden via de computer of een mobiel apparaat.

Een goed startpunt is www.leerbeleggen.com. Hier vind je niet alleen extra informatie, maar wordt je ook op weg geholpen als startende belegger. Hierdoor wordt het erg gemakkelijk om toch te werken aan het extra zakcentje, zonder dat daar veel kennis en tijd voor nodig is!

http://leerbeleggen.com/