Hart van Frankrijk
Image default
Zorg

Veilige en betrouwbare Incura software voor therapeuten met certificeringen

Ben je op zoek naar praktijksoftware voor therapeuten die voldoet aan de hoogste veiligheidseisen en certificeringen? Dan is de Incura software de juiste keuze voor jou. Met jaarlijkse certificeringen volgens ISO 27001 en NEN 7510, kun je erop vertrouwen dat jouw patiëntengegevens veilig zijn in de Incura praktijksoftware. Maar de Incura software biedt meer dan alleen veiligheid. Het heeft ook diverse functionaliteiten die de administratieve last verminderen en meer tijd voor de patiënten creëren. Met een compleet webbased zorgdossier, een eenvoudig te bedienen agenda en geïntegreerde boekhoudsoftware, kun je efficiënter werken en meer grip op je praktijk krijgen. Kortom, met de Incura software ben je verzekerd van een gebruiksvriendelijk en flexibel systeem dat perfect aansluit bij de behoeften van jouw praktijk.

Wat zijn de belangrijkste functionaliteiten van Incura software? 

Incura software biedt verschillende functionaliteiten. Een van de belangrijkste functionaliteiten is het EPD Zorgdossier, een compleet webbased zorgdossier dat flexibel kan worden ingericht naar de persoonlijke werkwijze van de fysiotherapeut. Daarnaast beschikt Incura over een veelzijdige en eenvoudig te bedienen agenda, waarmee je altijd inzicht hebt in de afspraken van jou en je collega’s. Ook biedt de software geïntegreerde boekhoudsoftware en een dashboard- en managementinformatie waarmee je meer grip op je praktijk krijgt.

Hoe kan de software van Incura de administratieve last verminderen?

Met behulp van Incura software bespaar je tijd op administratieve taken, zoals het bijhouden van patiëntendossiers en het maken van afspraken. Hierdoor kun je meer tijd besteden aan de daadwerkelijke behandelingen van je patiënten. Daarnaast biedt Incura goede service met customer support die altijd beschikbaar is om je vragen te beantwoorden.

Kortom, Incura software biedt diverse functionaliteiten die de administratieve last verminderen en meer tijd voor de patiënten creëren, waardoor fysiotherapeuten efficiënter kunnen werken en hun patiënten beter kunnen bedienen. Met het fysiotherapie EPD van Incura ben je verzekerd van een gebruiksvriendelijk en flexibel systeem dat perfect aansluit bij de behoeften van jouw praktijk.

Alles-in-één pakket om je praktijk efficiënt te runnen

Met het alles-in-één pakket wordt het runnen van jouw praktijk een stuk efficiënter. Of je nu een fysiotherapiepraktijk, ergotherapiepraktijk, oefentherapiepraktijk of logopediepraktijk hebt, het pakket biedt alles wat je nodig hebt. Van het beheren van afspraken en patiëntendossiers tot het factureren, het systeem neemt al deze taken uit handen. Hierdoor kun jij je volledig focussen op het verlenen van de beste zorg aan jouw patiënten. Daarnaast zorgt ons pakket voor een betere communicatie tussen jou en je patiënten, bijvoorbeeld door het versturen van herinneringen voor afspraken. Kortom, met ons alles-in-één pakket wordt het runnen van je praktijk een stuk efficiënter en heb je meer tijd voor datgene waar het echt om draait: goede zorg verlenen.

https://www.incura.nl/