Hart van Frankrijk
Image default
Zorg

Passende zorgverzekeraar kiezen voor 2022

Veel mensen hebben moeite met het kiezen van een zorgverzekering die echt bij hen past. Er zijn veel factoren om rekening mee te houden wanneer u een zorgverzekering afsluit. Uw eigen gezondheid is een belangrijke factor maar de hoogte van de maandelijkse premie telt ook mee. Daarnaast heeft u wellicht persoonlijke voorkeuren en vindt u het belangrijk dat u kunt rekenen op betrokken klantenservice medewerkers. Kortom, een goede zorgverzekeraar kiezen is niet altijd eenvoudig. Bij Salland willen we graag rekening houden met alle wensen die u heeft als het gaan om uw zorgverzekering.

Salland zorgverzekering

Zorgverzekeraar Salland is er voor iedereen die in Gelderland of Overijssel woont. Wij richten ons puur op deze regio, waardoor we in staat zijn om dicht bij onze verzekerden te blijven. Een persoonlijke benadering staat hoog in onze prioriteiten, evenals betrokkenheid bij de zorg. Salland biedt elk jaar weer een zorgverzekering tegen een eerlijke premie, met voldoende keuze in aanvullende verzekeringen. Zo is het voor iedereen mogelijk om een passende verzekering af te sluiten. We zetten ons in om goede zorg voor iedereen bereikbaar te maken.

Wel of geen tandverzekering afsluiten?

Twijfelt u over het afsluiten van een tandartsverzekering? Bij Salland heeft u de keuze uit drie tandartsverzekeringen met elk een specifieke dekking per kalenderjaar. Een tandverzekering komt van pas wanneer u zo nu en dan bij de tandarts op de stoel ligt. Heeft u een of meerdere behandelingen in het vooruitzicht waarvan de kosten flink op kunnen lopen? Ook dan heeft u baat bij een losse tandartsverzekering. Kinderen onder de 18 jaar zijn automatisch met u meeverzekerd voor tandartskosten. Ook kosten voor de orthodontist krijgen zij vergoedt vanuit de tandartsverzekering. Meer informatie hierover kunt u vinden op onze website. Contact opnemen kan natuurlijk ook, we staan u graag persoonlijk te woord.

https://www.salland.nl/