Hart van Frankrijk
Image default
Bedrijven

Autoverhuur Heerlen helpt je op vakantie

De vakantie met een elektrische auto blijft een probleem. De auto gaat vaak niet goed mee op de lange afstanden. Zo zijn er tot nu toe nog niet echt veel auto’s die 500 kilometer kunnen afleggen zonder naar een laadpaal te moeten gaan. Daarbij komen dan ook meteen aan bij de volgende problemen.

Geen laadpaal

Als eerst is er niet overal een laadpaal. In Nederland zijn ze wel te krijgen. Maar in het buitenland is het laadpalennetwerk niet echt om over een huis te schrijven. Zo moet je dus als eerste hopen dat je een laadpaal kunt vinden. Vervolgens krijgen we dan meteen het volgende probleem. Zo zit je namelijk met de verschillende soorten stekkers die er zijn. De laadpaal die jij hebt gevonden moet dan ook maar net jouw stekker hebben. Het probleem wat er namelijk is aan het ontstaan dat er een wir war aan stekkers is aan het ontstaan. Zo zien we namelijk dat elke stekker ook weer een andere laadsnelheid heeft.

Langzaam laden

Dit brengt ons ook meteen naar het volgens probleem namelijk: de laadsnelheid. Bij het tanken van een auto ben je binnen 5 minuten klaar. Het laden van een auto met beste laders duurt minstens 20 tot 30 minuten bij snel laden. Voor op vakantie is dit dus dan wel een probleem want je wilt door en niet wachten.

Auto huren

De oplossing voor dit alles om dan voor die vakantie toch even een huurauto te nemen. Door een te kiezen voor autoverhuur Heerlen kun lekker elektrisch thuis blijven rijden en toch met de auto op vakantie. Daarbij helpt autoverhuur Heerlen je meteen dan ook met het zoeken naar de juiste vervanger voor deze trip

https://adremlimburg.nl/overige-paginas/auto-huren-heerlen/