Hart van Frankrijk
Image default
Winkelen

Bestel nu de hippe telefoonhoesjes

Voor jouw telefoon wil je vast een telefoonhoesje om je telefoon extra te pimpen en voor bescherming. Bij Casey Amsterdam bestel je de leukste hippe telefoonhoesjes in verschillende soorten en kleuren. Een extra belangrijk voordeel is dat de hoesjes ook nog eens duurzaam zijn.

Het belang van duurzame hoesjes

Bij Casey Amsterdam zijn de telefoonhoesjes duurzaam. Dit betekent dat de hoesjes gemaakt zijn van biologisch afbreekbaar materiaal. Bij Casey Amsterdam staat duurzaamheid op nummer één en dit laten ze zien door het PETA-Approved Vegan keurmerk te dragen. Casey Amsterdam heeft premium microfiber materiaal ontwikkeld, oftewel het mooiste faux-leather. De hippe telefoonhoesjes zijn dus vrij van dierenleed. Wil jij de passie van Casey Amsterdam steunen door beter voor de wereld te zijn? Bestel je telefoonhoesjes dus daar. Bij elke stap van de productie, het vervoer en het verkoopproces wordt er op de CO2 footprint gelet. Meer weten over duurzaamheid bij Casey Amsterdam? Lees er dan meer over op hun website.

Functionele telefoonaccessoire

Naast de hippe telefoonhoesjes die Casey Amsterdam verkoopt, verkoopt ze ook telefoonaccessoires. Deze zijn ook te koop in verschillende soorten en kleuren. Zo verkoopt zij het telefoonhoesje met koord. Doordat het koord door het hoesje van de telefoon gaat, draag je je telefoon veilig bij je en dit accessoire is dus erg functioneel. Het koord is ook makkelijk te verwisselen, dus er is dus altijd een passend koord voor bij jouw outfit.

Casey als cadeau geven

Hippe telefoonhoesjes zijn altijd goed om te geven voor een verjaardag. Tegenwoordig heeft bijna iedereen een telefoon en dus ook een hoesje nodig. Bij Casey Amsterdam geef je eenvoudig een Casey voucher. Met deze voucher kan de jarige zelf een telefoonhoesje kiezen, makkelijk voor als je niet weet wat voor telefoon de jarige heeft of wat voor kleur hij of zij leuk gaat vinden. Met dit cadeau weet je zeker dat de jarige blij gaat zijn.

https://www.caseyamsterdam.com/nl/