Hart van Frankrijk
Image default
Bedrijven

Camping Aloha

De Middellandse Zee is en blijft een fantastische en populaire vakantiebestemming. Ga je naar camping Aloha, dan geniet je niet alleen van de zee, maar ook van de schitterende bergen. Op de camping zelf is het bijzonder gezellig en er is een breed aanbod aan voorzieningen.

Heerlijk waterpark op camping Aloha

Ja, natuurlijk kun je zwemmen in de zee. Toch is het altijd fantastisch als er ook op het park zelf gezwommen kan worden. Zeker ook wanneer je met kinderen op vakantie bent. Er zijn op deze camping 2 zwembaden en een mooie glijbaan. Verder ligt het park direct aan de zee, zodat ook daar volop aan watersport gedaan kan worden.

Veel faciliteiten op camping Aloha

De kinderen zullen zich niet snel vervelen op deze camping. Oudere jongens en meisjes kunnen hun energie kwijt op het multisportterrein. De jongere kinderen genieten in de speeltuin of in de waterspeeltuin. Natuurlijk bedenkt ook het animatieteam gevarieerde activiteiten voor jong en oud. En wat denk je van de fitnessruimte? Het is altijd goed om ook tijdens de vakantie te blijven bewegen. Natuurlijk is er ’s avonds veel gezelligheid. De pubers zijn van harte welkom in de discotheek. Voor brood en levensmiddelen hoef je de camping niet af. En een keer geen zin in eten koken? Maak een keuze uit een snack, een pizza of een heerlijk gerecht in het restaurant.

Wat is er te doen in de omgeving?

Tijdens een vakantie op Aloha verveel je je niet snel op en rond de camping. Toch is het ook leuk om wat van de omgeving te zien. Er zijn heel wat lokale markten die een bezoekje zeker waard zijn. Houd je van cultuur, rijd dan naar een of meerdere grotere steden in de nabije omgeving. Op die manier is je vakantie voorbij voordat je er erg in hebt.

Gerelateerde artikelen

Choppermotor op vakantie

Be√ędigd vertaalbureau beschikt over goede vertalers

De aankoopmakelaar