Hart van Frankrijk
Image default
Mode en Kleding

Een weekendje weg, dit mag in jouw tas niet missen

Een weekendje weg, dit mag in jouw tas niet missen

Als je een weekendje weg gaat, komt er altijd een vervelend moment bij kijken. En dat is het inpakken van je tas. Want hoe zorg je ervoor dat je niet te veel en niet te weinig spullen meeneemt als je een weekendje weg gaat. Lees in deze blog alles wat je nodig hebt om in te pakken voor je weekendje weg. 

Wat voor tas neem je mee als je een weekendje weg gaat? 

Als je een weekendje weg gaat kan je verschillende soorten tassen meenemen. De een neemt zo een grote backpack mee, daar past alles in voor een weekendje weg. Anderen nemen weer een koffer mee. En weer anderen nemen een rains weekendtas mee. 

 

In principe maakt het helemaal niet uit wat voor tas je meeneemt, als je maar genoeg ruimte hebt om al je spullen in kwijt te kunnen. Zo zou je bijvoorbeeld ook een leren weekendtas heren of een beagles tas mee kunnen nemen.

 

Wat neem je allemaal mee in je tas als je een weekendje weg gaat? 

Als je de tas uit hebt gekozen die je mee wil nemen naar je weekendje weg is het tijd om de spullen klaar te gaan leggen die je uiteindelijk mee gaat nemen in je tas. Het is aan te raden om van tevoren een lijstje voor jezelf te maken met daarop de dingen die je mee wil gaan nemen.

Als je dit lijstje hebt gemaakt kan je alles klaarleggen. En voordat je dan je tas in gaat pakken kan je nog een keer nalopen of je alles hebt klaargelegd wat je op je lijstje had staan. Als alles klopt met je lijstje kan je alles netjes in je tas gaan doen.

Wat komt er allemaal op zo een lijstje te staan? 

Een lijstje maken om je koffer in te pakken is geen standaardlijstje. Wanneer je dit lijstje maakt moet je rekening houden met de weersverwachting, het gebied waar je heen gaat, de activiteiten die je gaat doen en hoe ziet de slaapgelegenheid eruit en moet je daarvoor je eigen beddengoed meenemen of niet. 

Zorg dat je voor iedere dag een schone set kleding bij je hebt. Reken hier ook je ondergoed en sokken in mee. Neem altijd een extra setje mee, een ongeluk zit in een klein hoekje. Daarna de toiletspullen en overige benodigdheden als een boek of een spelletje. Neem je lijstje mee, zodat je ook als je terug gaat je tas op dezelfde manier in kan pakken.