Hart van Frankrijk
Image default
Zakelijke dienstverlening

Met een hoog laag bureau maak je optimaal gebruik van iedere kantoorruimte

Een goede inrichting in een kantoorruimte is erg belangrijk. Je wilt natuurlijk optimaal gebruikmaken van de ruimte, zonder dat het te krap wordt. Een hoekbureau is dan een ideale oplossing, zowel voor in een kantoor als voor thuis. Dit bureau is ruim en past in iedere soort ruimte. Bij Pro Office vind je verschillende soorten bureaus, zoals een hoekbureau en hoog laag bureau, maar ook een ergonomische bureaustoel voor aan het bureau. Je kunt jouw werkomstandigheden zo een stuk comfortabeler maken.

Een ruim bureau

Niks is zo vervelend als een te klein bureau. Je merk al snel dat papieren en belangrijke documenten zich opstapelen en onoverzichtelijk worden. Met een hoekbureau creëer je veel meer ruimte, waardoor alles een stuk overzichtelijker wordt. Door de hoek in het bureau kan dit bureau ook in iedere ruimte geplaatst worden. Zo kun je het bijvoorbeeld in een hoek plaatsen om ruimte te besparen. In een kantoor met meerdere bureaus kun je deze ook tegen elkaar plaatsen om de ruimte optimaal in te delen. Er zitten dus veel voordelen aan een hoekbureau.

Een bureau dat je kunt verstellen

Het is erg belangrijk om een goede houding aan te nemen achter een bureau. Hiervoor moet het bureau wel de juiste hoogte hebben. Een verstelbaar hoekbureau is dan een goede oplossing. Heb je snel last van rugklachten door het vele zitten achter een bureau? Probeer dan een hoog laag bureau. Een hoog laag bureau is van hoogte te verstellen zodat je er ook achter kan staan. Door regelmatig staand te werken strek je je lichaam uit en bevorder je jouw bloedsomloop. Hierdoor zul je veel minder rugklachten ervaren, hetzelfde geldt overigens wanneer je een ergonomische bureaustoel koopt.

Ontdek eenvoudige montage

Bij Pro Office worden alle meubelen voor kantoor gratis geleverd, en zo ook de ergonomische bureaustoel. Voor een kleine prijs kun je de meubels ook laten monteren. Ze staan dan meteen op de juiste plek en zijn helemaal klaar voor gebruik.