Hart van Frankrijk
Image default
Bedrijven

Happy in huis met Deens!

Of het nu zomer is of winter. Of je thuis relaxt of werkt. Of je alleen bent of met z’n allen. Jouw woning is jouw plek. Om die plek nog meer als thuis te laten voelen, kun je je huis extra sfeervol maken met bijvoorbeeld een Urban Cotton wandkleed en een Ferm Living plantenbak, maar er is nog veel meer mogelijk. We beschrijven drie leuke woonaccessoires die je vandaag nog online kunt bestellen op Deens.nl. Aanvullend trakteren we je op een zithoek-idee.

We beginnen met een Doing Goods kussen van 60 bij 60 cm. Het grote kussen heet Ciara en is helemaal met de hand gemaakt in India. De uitstraling is dan ook klassiek exotisch. Ciara bestaat uit 100% katoen. Je kunt haar op een stoel leggen, op de bank of op bed. Wij vinden dit kussen echt een statement piece voor in huis. Doing Goods is een merk met een missie. Er wordt samengewerkt met een Indiaas familiebedrijf. Hierbij is veel aandacht en liefde voor het echte ambacht. Doel van Doing Goods is geluk en optimisme uitstralen met unieke woonproducten.

Decoratie voor de ramen, wat denk je daar van? We selecteren speciaal voor jou twee rotan manen van het Madam Stolz label. De naturel, steenrode tint ademt warmte en genegenheid uit. De grote maan is 48 cm, de kleine 30 cm. De ornamenten zijn eenvoudig op te hangen. De kwastjes onderaan maken ze helemaal af.

Voor aan de muur: een oer-Hollands schilderij in een prachtige lijst. Dutch Sky heet de 4 bij 120 bij 163 cm grote afbeelding. Naar dit kunstwerk blijf je kijken. De groene bomen, de wolkenlucht en … wat doet die rode stoel daar eigenlijk? Laat je fantasie de vrije loop! Het HKliving schilderij is handgeschilderd: verf op canvas. De omlijsting is van hout.

Op Deens.nl kun je ook meubels kopen. Om bij HKliving te blijven: een olijfgroene kast, een 3-zits retro sofa van mint-kleurig velvet en een spiegel block salontafel in olijf. We noemen ze niet voor niets alle drie tegelijk. Je kunt met deze tafel, bank en kast in een keer een frisse, moderne zithoek creëren.

https://www.deens.nl/nl/