Hart van Frankrijk
Image default
Aanbiedingen

Offset print versus digitale print

Offset print, misschien kent u het of misschien niet. Het is in ieder geval een relatief nieuwe druktechniek van hoge kwaliteit. Als u een eigen bedrijf heeft en vaak flyers of posters moet laten printen, dan zult u het gegarandeerd kennen. Offset print bij Koopmans’ drukkerij in Noord-Holland is heel eenvoudig. U stuurt uw bestanden op en zij drukken het voor u in de meest heldere kleuren en voor het laagste tarief. In eerste instantie heeft u bij offset print in Noord-Holland te maken met hoge opstartkosten, maar als u grote hoeveelheden printwerk heeft, dan haalt u dit er helemaal uit. De variabele kosten zijn bij offset print juist heel laag. Bij digitaal printen is dit precies andersom. Heeft u één A4tje dat u wilt printen? Dan zijn de opstartkosten bij digitaal printen laag en de variabele kosten hoger, wat voordelig is in uw geval. Als u echter hele boekwerken gedrukt wilt hebben in de hoogste kleurenkwaliteit, dan is offset print bij Koopmans’ drukkerij in Noord-Holland precies wat u nodig heeft!

De hoogste resolutie op papier en elders

U kunt verschillende materialen bedrukken. Zo is het mogelijk om op folie te drukken om bijvoorbeeld stickers te maken, maar u kunt natuurlijk ook op papier of textiel drukken. Bij Koopmans’ drukkerij in Noord-Holland zijn de mogelijkheden eindeloos voor zowel digitale print als offset print. Wilt u zeker zijn dat uw afdrukken helder zijn en dat de kleuren net zo mooi uitkomen als op de foto op uw computer? Dan is offset print een echte aanrader. Bij deze techniek wordt er gebruikgemaakt van drukplaten die allemaal een andere kleur hebben. Uw print gaat van plaat naar plaat en er wordt telkens een kleur aan toegevoegd, totdat hij alle fases (of platen) doorlopen heeft. Vervolgens wordt uw print uit de machine gehaald en zult u verbluft staan van het fantastische resultaat! Een aantal jaar geleden was het kwaliteitsverschil tussen offset print en digitaal printen enorm groot. Tegenwoordig is het echter zo dat ook uw digitale print al van goede kwaliteit kan zijn.

Neem contact op en laat uw ontwerp drukken

Wilt u graag gebruikmaken van deze hoogwaardige druktechniek en bent u woonachtig in Noord-Holland? Stuur uw ontwerpen dan naar de experts van Koopmans’ drukkerij en zij zorgen ervoor dat alles op zijn pootjes terechtkomt. Heeft u eerst nog vragen over de verschillende druktechnieken die zij aanbieden? Dan neemt u rechtstreeks contact op met de specialist via de contactgegevens op hun website.

https://koopmansdrukkerij.nl/