Heb je moeite met een uitzendbureau vinden in Veghel? Bij een uitzendbureau kunnen ze jou hiermee helpen! Het uitzendbureau in Veghel zorgt ervoor dat jongeren, starters en studenten aan werk kunnen komen. Door een contactpersoon wordt je in contact gebracht met eventuele werkgevers die passen bij je opleiding of je voorkeuren. Zo zijn er vele sectoren waar je zou kunnen gaan werken zoals: horeca, techniek, logistiek, productie, sales, finance, administratie, zorg, catering, evenementen, klantenservice, IT, schoonmaak, tuinbouw, retail en nog veel meer. Zo kun je ook op zoek gaan naar een bijbaantje, een fulltime baan, een parttime baan, vakantiebaan en startersfuncties. Schrijf je nu in en het uitzendbureau in Veghel zal je verder helpen!

Verschillen met een traditioneel uitzendbureau

Het uitzendbureau in Veghel is vooral gericht op jongeren, studenten en starters maar het verschilt nog in meer onderdelen dan bij een traditioneel uitzendbureau. Zo kan een bedrijf zelf ook eventuele werknemers uitkiezen uit een database en is er veel gedaan aan transparantie omtrent de kosten. Ook wordt er gebruik gemaakt van een app die de jongeren, studenten en starters gemakkelijk kunnen gebruiken. Omdat er bij het uitzendbureau in Veghel gewerkt wordt in een klein team hebben ze meer persoonlijk contact met de werkgevers en werknemers waardoor ze een betere match kunnen maken tussen hen.

Extra veel service

Naast het koppelen van de werkzoekenden met de bedrijven die werk aanbieden heeft het uitzendbureau nog een extra service. Ze willen ook helpen met het schrijven van een goede vacaturetekst die goed aansluit op de doelgroep: de jongeren, studenten en starters. Daarnaast wordt de tekst ook nog eens geoptimaliseerd voor Google zodat de vacatures eerder gevonden worden. Deze service is bij het uitzendbureau in Veghel geheel gratis en ook nog eens vrijblijvend en wordt het geschreven in duidelijke taal.