Hart van Frankrijk
Image default
Banen en opleidingen

Webdeveloper WordPress

Webdeveloper WordPress – HTML, CSS, PHP, HOOKS, FILTERS

Wij zijn op zoek naar een full-stack web developer voor het opbouw en verzorgd van websites. Je hebt ervaring in WordPress en vind het leuk om in een klein handelsbedrijf te werken.

Behalve techniek, ben je ook toerekeningsvatbaar voor de eindoplevering van het project. Uiteraard activa je de kennen dat je een eigen onderwerp kan vervaardiging, begrippen als filters, hooks niet onbekend is en jezelf dus een volwaardige web developer kan vermelden.

Je bent daarnaast gemotiveerd om aan de slag te gaan met WordPress werkt gaarne voor onze klanten!

Denkbaar zijn we bereid om te kijken naar een kantoor/werkplek in je streek.

Vaardigheden

Kennis van WordPress, html, CSS, JavaScript, j query, MySQL, PHP filters en hooks niet onbekend uren per week : 24-40 uur pre : kennis van bijv. Directadmin scholing:

Mbo met WordPress ervaring hbo

Over de werkgever

Bij Remgro werken we met een jong team aan diverse websites voor onze klanten. Met elkander streven we naar een hoge kwaliteit van onze dienstverlening waarin onze klanten centraal staan. Daarnaast beminnen we ons ook bezig met een tal projecten in het plattelandstoerisme. Ook zijn we continue in lichaamsbeweging als het gaat om nieuwe technieken of ideeën voor onze klanten.

Doordat we in verschillende branches werken is geen alleen project hetzelfde. Bij ons toezicht je een inherent klantenportfolio en heb je dagelijks voeling met onze klanten en collega ’s omtrent lopende projecten.

Uren per week : 24 – 40

Salaris: € 1.700,- tot € 3.000,- per maand

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/opleiding-en-werken.html