Hart van Frankrijk
Image default
Mode en Kleding

Sjaals laten bedrukken tegen de meest voordelige prijs

Veel clubs en verenigingen dragen hun trots uit door sjaals te dragen. Vooral binnen de sport- en muziekwereld is het voor veel fans een manier om hun steun uit te stralen naar de buitenwereld en een gevoel van saamhorigheid te krijgen. Bent u als sportvereniging, bedrijf, particuliere fanclub of gewoon als vriendengroep op zoek naar een partner om uw sjaals te laten bedrukken? Bekijk dan eens de mogelijkheden bij De Breigigant, de goedkoopste aanbieder van (bedrukte) gebreide producten binnen de Benelux. Dankzij de 100% kwaliteitsgarantie op alle producten bent er altijd van verzekerd dat u sjaals krijgt van uitstekende kwaliteit.

Maak een keuze uit de vele verschillende modellen

Nu u de goedkoopste aanbieder heeft gevonden, is het ook belangrijk om de juiste sjaal te kiezen. De Breigigant biedt u de mogelijkheid om maximaal 8 kleuren op de sjaal zelf te gebruiken, waarbij u keuze heeft uit in totaal 120 kleuren. Wilt u ook franjes aan de sjaal? Dat is zeker mogelijk en deze mogen maximaal bestaan uit 3 kleuren. Bij De Breigigant heeft u keuze uit onder andere de volgende modellen:

  • Supporterssjaals
  • Autosjaals
  • Blokstrepen sjaals
  • Casual sjaals
  • Business-sjaals
  • Spelerssjaals
  • Wedstrijdsjaals
  • Custom-made sjaals

De meeste sjaals zijn gemaakt van 100% zacht acryl, met uitzondering van de business-sjaals. Deze zijn van fijnere materialen gemaakt om meer luxe uit te stralen. Vrijwel alle sjaals die te bedrukken zijn, zijn verkrijgbaar in uiteenlopende afmetingen vanaf 110 x 13 cm tot en met 200 x 17 cm.

Vraag hulp bij het ontwerp

Merkt u dat u tijdens het ontwerpproces vastloopt? Dan helpen de productspecialisten van De Breigigant u graag verder. De klantenservice is 24/7 bereikbaar voor al uw vragen. Ook kunt u hier een vrijblijvende offerte opvragen als u bijvoorbeeld een grootbestelling wilt plaatsen om sjaals te laten bedrukken. Met De Breigigant is alles mogelijk om uw supportersmaterialen naar een hoger niveau te tillen. Aarzel niet om uw bestelling te plaatsen en ontvang uw sjaals binnen 5 tot 10 werkdagen!

https://www.breigigant.com/