Hart van Frankrijk
Image default
Bedrijven

Welke bruidsauto kies ik voor mijn bruiloft?

Ga je trouwen, dan wil je dat die dag zou stijlvol mogelijk verloopt. Daar doe je vanzelfsprekend alles aan. Je regelt een toplocatie, een goede cateraar en een betrouwbare fotograaf. Kortom, je laat niets aan het toeval over. Dat geldt ook voor de trouwauto. Je wilt immers zonder al te veel problemen op de gewenste locatie arriveren en bij voorkeur in een stijlvolle wagen. Voordat je kiest voor een standaard bruidsauto zoals een limousine of een Bentley is het zinvol om er even bij stil te staan bij de vraag of zo’n wagen echt bij jullie past. Een trouwauto kan namelijk waanzinnig mooi zijn, maar als blijkt dat het voor de bruid lastig is om in zo’n wagen te stappen in verband met de lengte van haar sleep, dan kan het slim zijn om toch voor een ander model te gaan.

Trouwauto kiezen

Als het gaat om het kiezen van de juiste bruidsauto, dan is de keuze enorm. Naast de klassieke modellen kan je bijna elke wagen, van modern tot klassiek, huren als trouwauto. Zo kijkt niemand er meer van op als je kiest voor een Hummer, een Engelse taxi, een oldtimer of zelfs voor een romantische trouwkoets met paarden. Willen jullie de trouwdag een specifiek thema geven, kies dan voor een trouwauto die daar helemaal bij past. Op die manier wordt de mooiste dag een hele unieke belevenis.

Volgauto voor de gasten

Weet je al welke trouwauto je gaat gebruiken, denk dan ook even na over een eventuele volgauto. Zo laat je de belangrijkste gasten weten dat je hun aanwezigheid op prijs stelt. Zo is een Engelse dubbeldekker ideaal als je veel gasten wilt uitnodigen en ze ook een rol wilt geven tijdens de fotosessies. Je voorkomt dat het rijden naar de verschillende locaties ontaard in een chaotisch tafereel. Dit is vooral van belang als de afstand tussen de verschillende locaties erg groot is.