Hart van Frankrijk
Image default
Woningen

Bijstand bij de ruil, verhuur, verkoop, aankoop van onroerend goed.

 

Een van de weinige bureaus die aanbiedt om online een transactie af te sluiten, trekt daarmee niet alleen de aandacht van potentiële klanten, maar ook met andere positieve eigenschappen. Medewerkers van dit bedrijf evalueren een woning of een perceel via internet en geven een geschatte kostprijs op. In dit geval is de fout letterlijk 10 procent. Daarnaast worden hier de diensten aan- en verkoop aangeboden, evenals verhuur van onroerend goed. Dit bureau garandeert de juridische zuiverheid van de transactie.

Daarnaast zoeken de specialisten zelf naar het best passende aanbod voor hun opdrachtgever. Het kantoor behandelt ook hypotheek- en kapitaalkwesties, neemt deel aan de ruil van appartementen en adviseert over alle aanverwante onderwerpen.

Bijstand bij de ruil, verhuur, verkoop, aankoop van onroerend goed. Het makelaarskantoor heeft een selectie van kamers, appartementen in nieuwbouw, secundaire marktobjecten, ruime woningen, kantoren. De juiste sitefilters helpen u bij het vinden van geschikte aanbiedingen in de catalogus: per gebied, aantal kamers, prijs, nabijheid van winkels en snelweg. Geavanceerd zoeken naar makelaarskantoor stelt u in staat om rekening te houden met het type gebouw, type badkamer, leefruimte, afmetingen van de keuken.

 

 

Huis te huur

 

 

 

https://be.propenda.com/