Hart van Frankrijk
Image default
Woningen

Laat een zorgwoning of recreatiewoning bouwen door deze specialist

Wanneer u voor uw dierbare zorgt, omdat deze mantelzorg nodig heeft of omdat hij of zij een beperking heeft, wilt u dit natuurlijk zo goed mogelijk doen. U wilt de best mogelijke zorg kunnen bieden aan degene die het nodig heeft. Bij Blommers Bouwsystemen snappen ze dit. Daarom bieden zij u de mogelijkheid om een zorgwoning te laten bouwen. Het voordeel van een zorgwoning is dat ze deze bijvoorbeeld in uw tuin kunnen bouwen. Zo heeft u uw dierbare altijd dichtbij en kunt u snel hulp bieden wanneer dit nodig is. Een zorgwoning is ook uitermate geschikt voor ouderen en mensen met een lichamelijke of verstandelijke handicap.

Een recreatiewoning geheel naar uw wensen

Bent u op zoek naar een recreatiewoning, maar kunt u geen geschikte vinden die aan uw wensen voldoet? Bij deze specialist kunt u niet alleen een zorgwoning laten bouwen, maar ook een mooie recreatiewoning. Om even helemaal te ontsnappen aan het dagelijkse leven en de sleur, wilt u natuurlijk ontspannen op een plek die voldoet aan uw wensen. Door een recreatiewoning op maat te laten bouwen, weet u zeker dat u helemaal tot rust komt en weer energie opdoet. Bij het bouwen van een recreatiewoning maakt u zelf de keuze uit het materiaal, zoals hout, steen of beton.

Geef uw wensen door aan de expert

Is uw vader of moeder op leeftijd en wilt u hem of haar graag dichtbij u hebben om er goed voor te kunnen zorgen? Of droomt u al jaren van een eigen plekje om helemaal tot rust te komen? Of u nu een zorgwoning of recreatiewoning wilt laten bouwen, bij een specialist als Blommers Bouwsystemen luisteren ze graag naar uw wensen. Ook voorzien ze u graag van deskundig advies en staan ze klaar om uw vragen te beantwoorden. U kunt ook hun showtuin bezoeken, om de verschillende mogelijkheden te bekijken en een goed beeld te krijgen.