Hart van Frankrijk
Image default
Tuin en buitenleven

https://www.roca-kunstgras.nl/kunstgras-deventer/

Voor een mooi Kunstgras ben je in Deventer aan het juiste adres. Wij leggen al jaren kunstgras aan bij mensen in hun tuin, maar ook bij bedrijven en sportclubs. Wij weten alles van kunstgras en geen project is ons te groot. We kunnen het erg snel leveren en houden van een snelle service. En is kunstgras bij ons relatief gezien niet duur, en heeft u er jaren profijt van. Heeft u vragen over kunstgras of heeft u interesse en wil wat meer informatie opdoen? Dan mag rustig contact met ons opnemen en zullen wij u van het nodige advies voorzien, of  kijk op de website voor meer informatie. 

Waarom kiezen voor kunstgras

Kunstgras is om te beginnen onderhoudsvrij en heeft dus geen enkele verzorging nodig, daarnaast is het bestemd tegen elke weersomstandigheid. En heeft het een erg lange levensduur helemaal als u het enkel gebruikt in uw tuin. En is het dus een eenmalig inverstering en kunt u er u hele leven van genieten. Het gras doet ook niet veel onder van echt gras, en is er gewild op het moment. Ideaal voor mensen die geen tijd hebben voor onderhouden van een grasmat of er gewoon geen geld voor. Of door gezondheidsklachten niet in staat zijn hun tuin te onderhouden. Is kunstgras in dat geval de beste oplossing.

Kunstgras voor sportverenigingen

Wij leveren ook kunstgras aan sportverenigingen die daar gebruik van maken, en kunnen 3 verschillende soorten leveren. We hebben kunstgrasmatten met zand die moet dienen als houvast, deze zijn bedoeld voor hockeyvelden. Maar ook matten die je besproeit voor je erop gaat spelen. En voor de voetbalclubs kunstgrasmatten voorzien van rubberen deeltjes, die op zijn beurt weer voor grip moeten dienen. De levensduur van deze matten is ongeveer 7 jaar, dit ligt eraan hoe intensief het veld gebruikt wordt. Omdat op deze velden voortdurend gesport wordt, slijt het veld veel sneller waardoor deze naar 7 jaar vaak aan vervanging toe is.