Frankrijk is een land dat een goed gevulde reis aanbiedt aan reisliefhebbers. Van de gastronomische keukens tot de prachtige landschappen en sprookjesachtige kastelen, het land heeft zoveel te bieden voor de romantici. Toch geeft het, met zijn hedendaagse vooruitgang, een glimp weer van een modern vooruitstrevend land.

Reizen naar een vreemd land kan veel leuker zijn als je het in je eentje verkent. Dus, wat dacht je van een bezoek aan de genoemde toeristische attracties in Frankrijk terwijl je een auto huurt? Reizen kan veel handiger zijn als je een eigen voertuig hebt. Dus waarom niet een auto huren in Frankrijk van de beste verhuurbedrijven zoals Autoprio en van je bezoek een herinnering te maken die je voor altijd koestert? Maar laten we eerst een aantal van de beroemdste toeristische plekken in Frankrijk bespreken.

Laat je overdonderden door kunst in de galerijen van het Musée Du Louvre

Terwijl je in Frankrijk bent, waarom zou je niet eens een kijkje nemen in het meest etherische assortiment van kunst in het Musée du Louvre? Het museum is het huis van de beroemde Romeinse, Griekse, Etruskische en Egyptische schatten. Je zult vanaf de eerste aanblik versteld staan van de glasachtige piramide van het gebouw. Het Musée du Louvre presenteert de elegantie en finesse van Frankrijk door de kunst van alle vormen onder één dak te presenteren.

Bezoek het symbool van de Romantiek – de Eiffeltoren

Hoe kan je in Frankrijk het meest bezochte monument van de moderne tijd, de Eiffeltoren, overslaan? Je moet een bezoek brengen om te begrijpen waarom het wordt beschouwd als de beste plaats voor huwelijksaanzoeken. Gebouwd in 1889, ter nagedachtenis aan de Franse Revolutie, is de Eiffeltoren een adembenemend zicht met zijn miljoen lichtjes die je een perfecte avond met je geliefde zal bezorgen.

Een tocht naar Chateau De Versailles

Wat dacht je van een koninklijk bezoek aan één van de meesterwerken van de architectuur, terwijl je in Frankrijk bent? Het Chateau de Versailles is de verzameling van prachtige landschapsarchitectuur, nauwgezette gazons, prachtige spiegels, de glinsterende enfilade in de slaapkamers van de vergulde koninklijke appartementen, er zal niets ontbreken tijdens een bezoek aan dit historisch rijke paleis.

De schoonheid van de Mont Saint-Michel

Op zoek naar de natuurkrachten in actie? Ga dan direct naar de Mont Saint-Michel, een prachtige combinatie van natuur en middeleeuwse kunst. De abdij ligt op slechts 600 meter afstand van het land en biedt de bezoekers gemakkelijk toegang tot één van de beroemde Franse toeristische attracties. De Abdij is een prachtige weergave van het erfgoed en het symbool van het Franse verzet tegen de Engelse onderdrukking tijdens de eeuwenlange oorlog.

Arena van Nîmes

In de afgelopen 2000 jaar wordt de arena van Nîmes beschouwd als de meest dominante historische factor. Het enige goed bewaarde amfitheater uit de Romeinse tijd geeft je een blik terug in de geschiedenis. Het bijzondere aan dit amfitheater is de nabijheid van de Ponte du Gard en het Prinsdom Orange. Bezoek Nîmes om getuige te zijn van de Romeinse Techniek in volle bloei.

https://www.autoprio.nl/