Hart van Frankrijk
Image default
Business / Marketing and Advertising

De beste Delftse kapperszaak

Woont u in de omgeving van Delft en verlangt u naar een lekkere knipbeurt na deze maanden van quarantaine? Ga dan naar de kapperszaak ONE kappers, een stijlvolle en luxe kapperszaak aan de Koornmarkt te Delft. De kapper delft centrum bestaat uit een team van 3: Nicoline, Tammara en Michelle. Alle drie hebben ze heel veel ervaring met knippen en geven ze u de beste beleving leehnavasor. Bij Nicoline in de stoel voel je je meteen welkom en begrepen. Ze heeft veel ervaring en weet wat leuk bij u zal staan en ze zal je niet laten gaan voordat je helemaal tevreden bent. Tammara weet van alles wat, maar haar forte is toch echt het knippen van een strakke herencoupe of kort vrouwelijk haar. Michelle is heel goed in het kleuren van haar, bij haar in de stoel zitten is super ontspannen.

 

Bij ONE kappers is iedereen welkom, want voor hun ben jij ‘number one’. Al vanaf het moment dat je binnenkomt voel je je prettig en op je gemak. De kapsters nemen rustig alles met je door: wat vind je fijn aan je haar? Welke producten gebruik je graag? Wat zijn je wensen voor deze knipbeurt? De kapsters adviseren je vervolgens, zij weten meteen wat goed bij je gezicht, lichaam en persoonlijkheid pas. Dan komen jullie tot een uitkomst en kan de behandeling beginnen!

 

Elke behandeling begint met een zeer ontspannende wasbeurt, bij ONE kappers heb je dan ook nog de mogelijkheid tot een wasmassage. Hierna begint het knippen, de kapsters zijn allemaal hoog opgeleid en hebben veel ervaring. Ook volgen ze regelmatig trainingen om vakkundig volgens de laatste trends te kunnen knippen. Nadat jij helemaal tevreden bent met hoe het geknipt is, word haar gestyled. Dit gebeurt geheel naar de wens van de klant. ONE kappers is de beste kapper delft, waarbij je zelf in de hand hebt wat er gebeurt met je haar en krijg je een professionele behandeling.

https://www.onekappers.nl/