Hart van Frankrijk
Image default
Entertainment

Een escaperoom in Groenlo boeken in Haaksbergen

De escaperoom in Groenlo heeft een unieke locatie waar dit wordt gehouden waar je met volle spanning aan kunt gaan beginnen! Durf jij de uitdaging aan en laat jij je samen met je vrienden, je partner, je collega’s of je familie opsluiten in een escaperoom in Groenlo? Weet jij snel een puzzel op te lossen en kan je tijdsdruk wel aan of wil je gewoon eens de relatie die je met de ander hebt op de proef stellen of juist werken aan team building? De escaperoom in Groenlo heeft voor al deze situaties een mogelijkheid, want het draagt bij aan het verbeteren, pof verslechteren van de relatie met de persoon waar je mee in de escaperoom in Groenlo zit. Het kan er voor zorgen dat je ruzie met elkaar krijgt, maar eigenlijk is het de bedoeling dat je elkaar juist helpt in een situatie waar je niet vaker in terecht komt en waar je elkaar juist hard nodig hebt. 

Een escaperoom voor kinderen

De escaperoom in Groenlo kan je ook doen voor een partijtje van een kind. Een van de rooms die hier beschikbaar is, is speciaal gemaakt voor kinderen van 9 tot en met 12 jaar. Wanneer je ouder bent dan 12 jaar dan kan je deelnemen aan de andere escape rooms die hier beschikbaar voor zijn. De groep die hier aan gaat deelnemen is minimaal 7 personen, wanneer de groep groter is dan 8 personen zal deze in tweeën worden gesplitst. 

Hoe lang duurt een escaperoom in Groenlo?

De duur van de escaperoom in Groenlo is 60 minuten, een uur, voor volwassenen en de kinderescaperoom in Groenlo duurt zo’n 45 minuten. Omdat de kinderescaperoom in Groenlo net even een andere insteek heeft wordt hier ook een ander verhaal aan gehangen dan aan de rooms die er voor de volwassenen zijn.